.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 08:28

Ανάκληση Yamaha MT-09 & Tracer 9 για αναβάθμιση ECU

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία YAMAHA MOTOR CO., LTD σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης δίκυκλων Yamaha τύπων MTN890/D & MTT890/D.

Η ανάκληση αφορά σε 813 δίκυκλα, χρονολογίας κατασκευής 2021-2022, στα οποία λόγω μη κατάλληλου προγραμματισμού στην ECU (Ηλεκτρονική Μονάδα Ελέγχου) ενδέχεται να προκληθεί περιορισμένη απόκριση του γκαζιού, δυσλειτουργία στην ενδεικτική λυχνία ελέγχου αυτό-διάγνωσης, ή ακόμα και το σβήσιμο του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δίκυκλων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει η αναβάθμιση της ECU (Μονάδας Ηλεκτρονικού Ελέγχου), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως στα τηλέφωνα 210 6293595, 561 (αρμόδιος: Ν. Λάριος).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 08:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon