.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 08:43

Ανάκληση Yamaha Tricity 300

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία YAMAHA MOTOR Co., LTD, σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης Yamaha MWD300 (Tricity 300).

Η ανάκληση αφορά σε 100 scooter, χρονολογίας κατασκευής 2020-2022, στα οποία τα εμπλεκόμενα εξαρτήματα στο σύστημα στήριξης, η πλάκα πέδησης και τα τακάκια, εμφανίζουν λείανση στις επιφάνειες τους. Αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε δυσλειτουργία του συστήματος και συγκεκριμένα στην καθυστέρηση της απεμπλοκής της πλάκας πέδησης στο σύστημα στήριξης μετά την απενεργοποίησή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω scooter θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει η αντικατάσταση της πλάκας πέδησης στο σύστημα στήριξης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 210 6293595, 561 (αρμόδιος: Ν. Λάριος).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon