.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 10:15

Yamaha YZF-R7 Yamalube body kit

Από τον Αύγουστο του 2022 η Yamaha θα διαθέσει σε περιορισμένη παραγωγή ένα σετ πλαστικών εμπνευσμένο από την ομάδα αντοχής που θα έτρεχε στον οκτάωρο αγώνα της Suzuka το 2020.

Η πανδημία covid-19 χάλασε πολλά σχέδια και προκάλεσε άφθονα προβλήματα (και συνεχίζει…), επηρεάζοντας με δραματικό τρόπο και τον κόσμο των μηχανοκίνητων αγώνων. Το 2020 η Yamaha είχε σχεδιάσει μια μοναδική βαφή για την ομάδα YART που θα έτρεχε στις 8 Ώρες της Suzuka, ωστόσο ο αγώνας δεν έγινε ποτέ.

Η Yamaha δεν ξέχασε το σχέδιό της και τώρα το προσφέρει ως κιτ κουστουμιών (body kit) για τη νέα της μεσαίου κυβισμού σπορ μοτοσυκλέτα, YZF-R7.

Yamaha R7 suzuka bodykit 1

Το κιτ Yamalube προέκυψε χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ρομπότ που επιμελείται της ντεγκραντέ βαφής από το μαύρο στο μπλε, και περιλαμβάνει όλα τα πλαστικά της μοτοσυκλέτας, δηλαδή το πλήρες φέρινγκ, μπρος-πίσω φτερά, ουρά και πλαϊνά ρεζερβουάρ.

Το Yamalube κιτ θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία από τον Αύγουστο 2022 και εκεί θα κοστίζει 220,000 γιεν, δηλαδή περίπου €1,634 (ισοτιμία 5/4/2022).

Yamaha R7 suzuka bodykit 3

Η διάθεσή του θα γίνει μέσω του ειδικού ηλεκτρονικού καταστήματος YSP: https://ysp-shop.com/r7_exterior.

Yamaha R7 suzuka bodykit 4

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 10:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ανάκληση Yamaha Tricity 300 Kymco, Voge και Yadea στο Athens Motoshow! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon