.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 11:07

CFMOTO – Ανοίγεται στην αγορά των ΗΠΑ με 7 μοντέλα

Η δυναμική γκάμα μοτοσυκλετών της διασχίζει τον ωκεανό για μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου,

Η κινεζική CFMOTO δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην αμερικανική αγορά, πουλώντας όμως μόνο ATV και UTV. Το 2014 εισήγαγε αθόρυβα τα 650 ΝΚ και 650 TK (εδώ γνωστό ως 650 GT), ωστόσο δεν κατάφερε να βρει πρόσφυση στην τεράστια υπερατλαντική αγορά.

Τώρα η CFMOTO ανακοίνωσε πως φέρνει στις ΗΠΑ ένα γεμάτο ρόστερ μοτοσυκλετών, με στόχο και εκμεταλλευτεί την επιτυχία και αναγνωρισιμότητα που έχει χτίσει στην Ευρώπη, για να κερδίσει τον δικό της ζωτικό χώρο στην αγορά της χώρας.

Η γκάμα που θα εισαχθεί στις ΗΠΑ παρουσιάστηκε πριν μερικές μέρες στο πρώτο παναμερικανικό συνέδριο συνεργατών της, και εκεί αποκαλύφθηκε η ακριβής ομάδα μοντέλων που θα είναι διαθέσιμα:

- 700 CL-X και 700 CL-X Sport. Το νέο γυμνό είναι ήδη στην Ελλάδα και το αναμένουμε για δοκιμή.

- 650 NK και 650 Adventura. Το πρώτο το γνωρίζουμε ως έχει, ενώ το δεύτερο δεν είναι άλλο από το γνωστό μας 650 ΜΤ.

- 300 NK και 300 SS. Το πρώτο κυκλοφορεί στα μέρη μας με το ίδιο όνομα, ενώ το δεύτερο το γνωρίζουμε ως 300 SR.

- Papio. Εδώ έχουμε ένα μοντέλο που κυκλοφορεί από το 2019, αλλά στην Ελλάδα δεν έχει εισαχθεί. Πρόκειται για ένα μοτοσυκλετάκι που έρχεται να ανταγωνιστεί τo Honda Grom με αερόψυκτο κινητήρα 126 cc και απόδοση 9.3 ίππων. Στις ΗΠΑ θα πωλείται πως 2,999 δολάρια (περίπου €2,600 με ισοτιμία 21/10/2021).

Η CFMOTO μεγαλώνει και δυναμώνει, στρώνοντας προφανώς το έδαφος για την επερχόμενη εισβολή των νέων μεγάλων της μοντέλων που χτίστηκαν σε συνεργασία με την ΚΤΜ, με αναμφίβολο πρωταγωνιστή το ΜΤ800.

cfmoto papio

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 11:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon