.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 10:53

Royal Enfield – Από τα Ιμαλάια στον Νότιο Πόλο [Βίντεο]

Η Royal Enfield ετοιμάζει ένα επικό ταξίδι, τη διάσχιση του Νότιου Πόλου με δύο Himalayan.

Στις 26 Νοεμβρίου δύο αναβάτες της εταιρείας, οι Santhosh και Dean, θα ταξιδέψουν στην Ανταρκτική με τις δύο μοτοσυκλέτες τους και μια μικρή ομάδα υποστήριξης. Εκεί θα περάσουν ένα τριήμερο εξοικείωσης με το ακραίο κλίμα, πριν ξεκινήσουν από τη βάση Novo, στο βόρειο τμήμα της Ανταρκτικής, για τη διάσχιση της παγωμένης ηπείρου.

Στις 14 Δεκεμβρίου ξεκινά το κυρίως μενού, η διαδρομή 770 χιλιομέτρων κατά μήκος του South Pole Traverse ως τα νότια παράλια και την ινδική βάση Ross Ice Shelf.

Από εκεί, μετά την απαραίτητη ανασυγκρότηση, οι δύο μοτοσυκλετιστές θα πάρουν πορεία ξανά προς βορά και το κέντρο της Ανταρκτικής για να φτάσουν στο ακριβές σημείο του Νότιου Πόλου στις 21 Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα κινηθούν προς δυσμάς, για να φτάσουν στον σταθμό Union Glacier στη δυτική ακτή, απ’ όπου θα επιστρέψουν αεροπορικώς στην Ινδία.

Το όλο εγχείρημα γίνεται προφανώς στα πλαίσια της παγκόσμιας προώθησης του Royal Enfield Himalayan και την πορεία του μπορείτε να ακολουθείτε λεπτομερώς μέσω της σχετικής ιστοσελίδας, Royal Enfield 90 South – The Quest for the Pole.

Δείτε στη συνέχεια το πρώτο βίντεο που μας εισάγει στα όσα θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι δύο αναβάτες της Royal Enfield στην Ανταρκτική.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon