.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 12:05

Moto Guzzi Road to 2121 – Η πορεία για τα επόμενα 100 χρόνια [Βίντεο]

Συμπληρώνοντας έναν αιώνα ζωής, η ιταλική εταιρεία έχει φιλόδοξα πλάνα για το άμεσο μέλλον και μας τα παρουσιάζει σε ένα βίντεο.

Η πορεία των 100 ετών από το 1921 και την ίδρυση της Moto Guzzi ως κατασκευάστρια μοτοσυκλετών την έχει φέρει σήμερα σε μια θετικότατη θέση. Αισθάνεται οικονομικά ασφαλής ως εξέχον μέλος του Ομίλου Piaggio, διαθέτει μια μαζεμένη γκάμα πετυχημένων μοντέλων και φτιάχνει σχέδια για το μέλλον.

Πρώτα απ’ όλα η ιστορική της έδρα στο Mandello del Lario πρόκειται να ανακαινιστεί και να μεγαλώσει σημαντικά, δημιουργώντας ένα αχανές συγκρότημα που θα αρχίζει από τη γραμμή παραγωγής της Moto Guzzi και θα φτάνει ως το νέο, διευρυμένο μουσείο, αλλά και χώρους διασκέδασης και διαμονής για επισκέπτες.

Παράλληλα η πρόσφατη αποκάλυψη του νέου της υγρόψυκτου κινητήρα, που θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο sport touring μοντέλο V100 Mandello, μας δίνει τον πρώτο άξονα πάνω στον οποία θα κινηθεί τα επόμενα χρόνια. Όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο, στα επόμενα 5-6 χρόνια αυτός ο νέος εγκάρσιος V2 θα έχει κινήσει διάφορα μοντέλα που θα καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο χρήσης.

Καθώς λοιπόν αναμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις της Moto Guzzi, ας πάρουμε μια πρώτη γεύση από το πεντάλεπτο βίντεο που μας εισάγει στο επόμενο μεγάλο ταξίδι της αιωνόβιας ιταλικής εταιρείας: τον Δρόμο προς το 2121.

Ιστοσελίδα Moto Guzzi of the Future

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 12:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon