.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 15:04

Moto Guzzi - Το νέο συγκρότημα εργοστασίου-μουσείου του Mandello, έτοιμο μέσα στο 2025!

Η Moto Guzzi παρουσίασε τις εντυπωσιακές μακέτες και το πρώτο βίντεο-render των νέων εγκαταστάσεων του Mandello del Lario που περιλαμβάνουν εργοστάσιο, μουσείο, εστιατόριο, συνεδριακούς χώρους, motocomplex, ξενοδοχείο, εμπορικό κέντρο, κ.α., με ορίζοντα ολοκλήρωσης των εργασιών το 2025!

Στα 100 χρόνια της φίρμας, η Moto Guzzi δείχνει έτοιμη να μπει με το δεξί στα επόμενα 100 χρόνια της, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά φιλόδοξο αρχιτεκτονικό σχέδιο για τις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας που θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται μέσα στο 2021.

Υπεύθυνος για τα σχέδια των νέων εγκαταστάσεων της ιταλικής φίρμας είναι ο βραβευμένος Αμερικανός αρχιτέκτονας Greg Lynn, ενώ ο επανασχεδιασμός περιλαμβάνει ολόκληρο το σύμπλεγμα εγκαταστάσεων του Mandelo.

Πρόκειται για ένα υπέρ-σύγχρονο, έως και φουτουριστικό project, που περιλαμβάνει το εργοστάσιο και το μουσείο της εταιρείας, ανοιχτούς χώρους προσβάσιμους στους φίλους της εταιρείας, εστιατόριο, συνεδριακούς χώρους, ξενοδοχείο, ακόμα και εμπορικό κέντρο μέσα σε… αεροσήραγγα!

Τα νέα κτήρια θα χρησιμοποιήσουν μέρος των υπάρχοντων κτηρίων, με νέα οικολογικά υλικά αιχμής, για αποδοτική διαχείριση ενέργειας, και με φωτοβολταικά συστήματα.

Το συγκρότημα θα ειναι το επίκεντρο της κουλτούρας της Moto Guzzi, και ένα κέντρο συνάντησης για τους φαν της εταιρείας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του 2021, ενώ το συγκρότημα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο μισό του 2025.

Παράλληλα με την παρουσίαση των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων της φίρμας, η Moto Guzzi παρουσίασε σε πρώτη εμφάνιση το V100 Mandello, μια μοτοσυκλέτα που εισάγει την ιταλική εταιρεία στα επόμενα 100 χρόνια της, ενώ η επίσημη παρουσίαση της θα γίνει στις 23/11/2021 στην EICMA.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon