.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 09:40

Αιμοδοσία για τους τραυματίες από Tροχαία Συμβάντα

Η Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», και θα πραγματοπoιηθεί στο Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων στο Σταθμό του Μετρό "Σύνταγμα", την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 11:00 έως τις 16:00.

Φέτος συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από τη δημιουργία του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», 16 χρόνια ενός αδιάκοπου αγώνα για να ευαισθητοποιηθούν οι οδηγοί, να αποκτήσουν παιδεία οι νέοι και στο «τέλος της ημέρας» να προστατευτούν ζωές ώστε κανείς να μην βιώσει την απώλεια αγαπημένων ανθρώπων.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό αυτής της τόσο σημαντικής επετείου για το Ινστιτούτο, το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», με την υποστήριξη του Ομίλου ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ διοργανώνουν Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος για τα τροχαία συμβάντα.

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και ειδικότερα των τραυματιών από τροχαία συμβάντα.

Ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, οι ανάγκες για αίμα είναι δραματικά μεγαλύτερες, για το λόγο αυτό, η συμμετοχή όλων μας πιο απαραίτητη από ποτέ!

Η Τράπεζα Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. ξεκίνησε από το 2013 και έως σήμερα πλήθος πολιτών, οργανώσεων και φορέων έχουν στηρίξει ενεργά τη λειτουργία της και την προσπάθεια του Ινστιτούτου για την προστασία της ζωής στο δρόμο και την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων.

Ο Όμιλος ΟΑΣΑ και η ΣΤΑ.ΣΥ., δύο Οργανισμοί που στηρίζουν σταθερά το έργο του Ι.Ο.ΑΣ., προβάλλουν την Αιμοδοσία στις οθόνες προβολής μηνυμάτων των στάσεων των λεωφορείων και των σταθμών επιβίβασης/αποβίβασης του Μετρό, επιδεικνύοντας το ανθρώπινο εταιρικό τους πρόσωπο.

Η GROUPAMA Ασφαλιστική συμβάλλει για μία ακόμη φορά στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης επιδεικνύοντας την κοινωνική της ευαισθησία.

Η δράση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon