.
Κατηγορία Moto Guzzi
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 19:21

Moto Guzzi V100 Mandello 2022 - Πρώτες επίσημες φωτογραφίες και βίντεο!

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του σχεδίου της για το σύμπλεγμα του νέου εργοστασίου και στο Mandello del Lario, η Moto Guzzi παρουσίασε στον ιταλικό τύπο το V100 Mandello 2022 μια μοτοσυκλέτα με bikini φέρινγκ, κι έναν ολοκαίνουργιο εγκάρσια τοποθετημένο V2 κινητήρα 90 μοιρών, λίγο πάνω από τα 1.000 κυβικά, με υγρόψυξη.

Η μοτοσυκλέτα διαθέτει ιδιαίτερη εμφάνιση, που παραπέμπει και στο παρελθόν της φίρμας, ενώ έρχεται με ένα bikini φέρινγκ με μικρή ζελατίνα για την προστασία των επιβαινόντων από τα στοιχεία της φύσης, και με σέλα 2 επιπέδων.

Στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα ανάποδο πιρούνι κι ένα μονό πίσω αμορτισέρ τοποθετημένο στο πλάι, οι δαγκάνες των μεγάλων δίσκων μπροστά είναι ακτινικές, ενώ πέρα από τον νέο κινητήρα, εντύπωση προκαλεί με τις διαστάσεις και το design του το μονόμπρατσο ψαλίδι που περιλαμβάνει και τον άξονα τελικής μετάδοσης.

Το τιμόνι είναι φαρδύ και όρθιο, ενώ στα όργανα βλέπουμε μια TFT έγχρωμη οθόνη.

Το σύστημα των εξατμίσεων είναι 2 σε 1, ενώ η απόδοση του τετραβάλβιδου και ψεκαστού κινητήρα με τους 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής βρίσκεται λίγο πάνω από τους 110 hp.

Για την ώρα δεν έχουμε τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ η επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου, στην EICMA.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και το πρώτο βίντεο με το V100 να... απογειώνεται ως άλλος αετός του Mandello, ενώ στο βίντεο βλέπουμε και την όπως φαίνεται ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα αλλά και τους κινούμενους εκτροπείς αέρα στα πλάγια!

Πηγή: Motociclismo

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 22:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon