.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 10:43

Η νέα μοτοσυκλέτα του Batman

Δείτε τη νέα μοτοσυκλέτα του Batman, όπως θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία The Flash που αναμένεται στους κινηματογράφους το 2022.

Για μια ακόμη φορά η εντυπωσιακή χολιγουντιανή εμφάνιση κάνει στην άκρη την όποια λειτουργικότητα, με τη νέα μοτοσυκλέτα του Batman να είναι επιεικώς τεράστια, δύσχρηστη και τρομακτική όποτε η διαδρομή περιέχει και στροφές.

Παρόλα αυτά, με μια προσεκτική ματιά βλέπουμε πως οι 2 μπροστινές ρόδες, σε στιλ Dodge Tomahawk είναι… μούφα, καθώς από κάτω φαίνεται ένας μόνο τροχός να έρχεται σε επαφή με την άσφαλτο, κάτι που σίγουρα θα καλυφθεί με ειδικά εφέ πριν βγει η ταινία στους κινηματογράφους.

Από ότι καταλαβαίνουμε, το κοστούμι της μοτοσυκλέτας πρέπει να είναι υπέρ-ελαφρύ, πιθανότατα πολυεστερικό, δουλεμένο κατάλληλα για να μοιάζει μεταλλικό, ενώ από κάτω κρύβεται μια αγνώστων στοιχείων δίτροχη συμβατική μοτοσυκλέτα.

Τα γυρίσματα, που γίνονται στη Γλασκόβη της Σκωτίας, δεν αφορούν σε νέα ταινία Batman, αλλά σε ταινία για τον έτερο υπέρ-ήρωα The Flash, αν και πιθανότατα θα δούμε τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα και στην επόμενη ταινία του Batman, όταν εκείνη κυκλοφορήσει.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon