.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 19:35

Lego Batcycle – Έρχεται η μοτοσυκλέτα του Batman

Όσο είναι ακόμα κοντά οι γιορτές, ευκαιρία είναι να κακομάθετε τον εαυτό σας με το νέο σετ της Lego Technic ή -για να είμαστε ειλικρινείς- να προετοιμαστείτε έστω για αυτό.

Και αυτό γιατί στα προσεχώς της εταιρείας είναι το Batcycle, η μοτοσυκλέτα δηλαδή του Batman. Το κιτ αποτελείται από 641 κομμάτια και προορίζεται για ηλικίες από εννέα ετών και άνω, οπότε λογικά μέσα είστε. Το Batcycle διαθέτει σύστημα διεύθυνσης, ανάρτηση, κινητήρα και αλυσίδα, η οποία μεταφέρει την κίνηση στον πίσω τροχό.

Lego2.jpg

Είναι μάλιστα και αξιόλογων διαστάσεων, με 16 εκ. ύψος, 33 εκ. μήκος και 11 εκ. πλάτος. Όπως όλα τα κιτ της Lego, έτσι και αυτό συνοδεύεται από λεπτομερείς οδηγίες συναρμολόγησης. Επιπροσθέτως, η εφαρμογή Lego Builder σάς επιτρέπει να βλέπετε τρισδιάστατα μοντέλα των κιτ που προσπαθείτε να φτιάξετε, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να περιστρέψετε και να μεγεθύνετε όταν χρειάζεστε μια πιο προσεκτική ματιά. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα σετ που έχετε στη συλλογή σας στην εφαρμογή, καθώς και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας μέχρι τη ολοκλήρωσή τους.

Lego3.jpg

Η επίσημη κυκλοφορία αναμένεται την 1η Μαρτίου 2023, με την τιμή κοντά στα 50 ευρώ. Αν σας ξεσηκώσαμε νωρίς κάντε υπομονή και αντί για κάτω από το δέντρο, βάλτε το δίπλα στη σούβλα σαν δώρο για το Πάσχα. Λύσεις υπάρχουν.

Lego4.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon