.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 11:00

BMW Motorrad - Με το CE 04 και 2 ηλεκτρικά πρωτότυπα στην έκθεση IAA MOBILITY 2021

Μετά από 70 χρόνια διεξαγωγής του στη Φρανκφούρτη, το Σαλόνι Αυτοκινήτου και αστικής κινητικότητας IAA πραγματοποιείται τώρα για πρώτη φορά στην έδρα του BMW Group στο Μόναχο, ενώ το παρών θα δώσει και η BMW Motorrad, με το ηλεκτρικό scooter EC 04 και με 2 ακόμα πρωτοποριακά ηλεκτρικά εκθέματα.

Επί έξι ημέρες, από 7 – 12 Σεπτεμβρίου 2021, οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες τους και θα συζητήσουν για την κινητικότητα του μέλλοντος με επαγγελματίες του εμπορίου και μέλη του κοινού. Τα κύρια θέματα της IAA MOBILITY 2021 θα είναι κυκλική οικονομία, βιωσιμότητα και αστική κινητικότητα.

Εκτός από τα δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα της BMW, όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες προτάσεις της BMW Motorrad. Οι μοτοσικλέτες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική του BMW Group για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων κινητικότητας στο μέλλον.

Η BMW Motorrad θα έχει συνολικά τρία πρωτοποριακά εκθέματα στη φετινή έκθεση. Ανάμεσά τους, το ηλεκτρικό scooter BMW CE 04 με μία πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση. Το CE 04 γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 7 Ιουλίου 2021, και η IAA θα προσφέρει τώρα την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να το δει και να το γνωρίσει από κοντά.

Εκτός από το μηδενικών ρύπων BMW CE 04 scooter, η BMW Motorrad αποκαλύπτει επίσης δύο ακόμα συναρπαστικά πρωτότυπα στην IAA. Αυτά τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά πρωτότυπα που προορίζονται για την κινητικότητα του μέλλοντος έχουν αναπτυχθεί ειδικά για χρήση σε αστικά περιβάλλοντα και για να ικανοποιούν τις προτιμήσεις και απαιτήσεις των ανθρώπων που ζουν εκεί.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι τα 2 αυτά πρωτότυπα μοντέλα της BMW Motorrad, ενώ αν θα έπρεπε να μαντέψουμε θα ποντάραμε στο ηλεκτρικό πατίνι CLEVER COMMUTE, και στο ηλεκτρικό τρίκυκλο ποδήλατο μεταφορών DYNAMIC CARGO που σας είχαμε παρουσιάσει ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon