.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 09:32

Tim Coleman - Βγήκε απο το κώμα μετά από 15 ημέρες!

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του αναβάτη Hard Enduro, Tim Coleman, καθώς οι γιατροί έβγαλαν τον Αυστραλό από το ιατρικό κώμα μετά από 15 μέρες! Παρόλα αυτά, ο Coleman συνεχίζει να βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά, για την πλήρη ανάρρωση του.

Θυμίζουμε πως ο Tim Coleman είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια αγώνα Hard Enduro στην Αυστραλία, με τους γιατρούς να υποψιάζονται εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό θερμοπληξίας.

Τα ευχάριστα νέα για τη βελτίωση της υγείας του Coleman ανακοίνωσε στα social media της η γυναίκα του Tim, Ina, που στις 21/3 έγραψε μεταξύ άλλων τα εξής:

"Μέρα ορόσημο! Είναι η μέρα 15 από όταν ο Tim μπήκε σε ιατρικό κώμα, και σήμερα επιτέλους τον ξύπνησαν, τον αποδιασωλήνωσαν και μας μίλησε! Για μας ήταν 2 δύσκολες εβδομάδες, και η διάρκεια τους σημαίνει πως είχαμε ξεκινήσει να αποδεχόμαστε την κατάσταση, όμως σήμερα είναι η πρώτη μέρα που ο Tim καταλαβαίνει τι γίνεται, κι έτσι έχουμε πολλά να του πούμε!

Είναι ευδιάθετος και έτοιμος να ξεκινήσει το επόμενο στάδιο της ανάρρωσης του. Η υγεία του είναι ακόμα πολύ άσχημα, και παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Έχει πολλά εμπόδια να ξεπεράσει μέχρι να επιστρέψει στην κατάσταση που βρισκόταν πριν την κατάρρευση του, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία πως αν μπόρεσε να ξεπεράσει την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρισκόταν την προηγούμενη εβδομάδα, τίποτα δεν θα τον σταματήσει τώρα.

Είμαι σίγουρη πως θα συγκλονιστεί όταν δει πόσοι άνθρωποι του ευχόταν καλή ανάρρωση τις προηγούμενες 2 εβδομάδες, και θα πάρει δύναμη διαβάζοντας όλα τα μηνύματα σας. Δεν μπορώ καν να ξεκινήσω να εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας για την ανταπόκριση σας στον λογαριασμό "go fund me" για τον Tim, έχω συγκλονιστεί και ελπίζω μια μέρα να μπορέσω να σας ανταποδώσω την καλοσύνη σας.

Τώρα είναι ώρα να εστιάσουμε στην ανάρρωση του Timmy, και ελπίζω σύντομα να μπορέσει ο ίδιος να σας γράψει τα νέα του.

Με πολλή αγάπη, 

Η Ina και η οικογένεια του Tim."

Καλή ανάρρωση Tim! 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon