.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 16:16

Tim Coleman - Επιδείνωση της υγείας του, τον έβαλαν ξανά σε φαρμακευτικό κώμα!

Δυστυχώς τα νέα για την υγεία του Tim Coleman δεν είναι καλά. Ο Αυστραλός αστέρας του Hard Enduro αντιμετωπίζει σοβαρή μόλυνση στον πνεύμονα, και καθώς δεν μπορεί να αναπνεύσει, διασωληνώθηκε και πάλι, με τους γιατρούς να τον βάζουν ξανά σε φαρμακευτικό κώμα!

Η γυναίκα του, Ina Coleman, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής, στις 25/3/2021: «Την 19η μέρα μετά το ιατρικό συμβάν (σσ. Θυμίζουμε πως ο Tim Coleman είχε βρεθεί αναίσθητος σε αγώνα Hard Enduro, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για ακραία θερμοπληξία), ο Tim πάλευε ακόμα με μια μόλυνση του πνεύμονα που ξεκίνησε να τον ταλαιπωρεί από την αρχή της νοσηλείας του.

Από όταν τον αποδιασωλήνωσαν την Κυριακή 21 Μαρτίου, δεν κατάφερε να σημειώσει πρόοδο ενάντια στη μόλυνση, και στις 24/3 υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση υγρού από τον αριστερό πνεύμονα, ενώ στη συνέχεια απέκτησε ανάλογο πρόβλημα (πνευμοθώρακας) και στον δεξιό πνεύμονα!

Τελικά οι γιατροί του τοποθέτησαν ξανά τον ενδοτραχειακό σωλήνα, κάτι που επιτυγχάνεται μόνο με φαρμακευτικό κώμα.

Το πρωί της 25ης Μαρτίου όταν οι γιατροί επιχείρησαν να αφαιρέσουν τον σωλήνα, διαπίστωσαν πως ο Tim αδυνατούσε να αναπνεύσει μόνος του, και έτσι τον επαναδιασωλήνωσαν εσπευσμένα!

Αυτό ήταν μια τραυματική εμπειρία για τον Tim, κάτι που μας συγκλόνισε όλους. Τώρα βρίσκεται ξανά σε κώμα, με τους γιατρούς να προσπαθούν να ελέγξουν την μόλυνση στον πνεύμονα του.

Επιπρόσθετα, ο Tim παλεύει ακόμα να ανακάμψει από την εικαζόμενη θερμοπληξία πουν οδήγησε σε αυτή την κατάσταση, κάτι που του προκάλεσε νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, μεταξύ άλλων!

Λίγες μέρες μετά, στις 28 Μαρτίου, η Ina Coleman δημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook ένα βίντεο, στο οποίο ο Greg Peterson -από τη διοργάνωση του αγώνα στον οποίο κατέρρευσε ο Tim Coleman- κάνει λεπτομερή αναφορά στις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του συμβάντος.

Μέσα στα άλλα, αναφέρει πως ο Tim κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, σταμάτησε, έβγαλε το κράνος του και κατέρρευσε, κάνοντας εμετό και βγάζοντας αφρούς από το στόμα.

Όλο το ιατρικό προσωπικό του αγώνα έσπευσε σε βοήθεια του, και ο Tim μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων και εγκεφαλική αιμορραγία! Φυσικά ο αγώνας σταμάτησε αμέσως, καθώς δεν υπήρχαν άλλοι διασώστες και γιατροί για επιπλέον αντίστοιχη ανάγκη.

Ο Tim Coleman παραμένει με υψηλό (39.5) πυρετό εδώ και εβδομάδες, ενώ παρόλη τη σοβαρότητα της κατάστασης οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι πως ο Αυστραλός θα έχει πλήρη ανάρρωση, αν και αυτό αναμένεται να τραβήξει χρονικά.

Ευχόμαστε γρήγορη και πλήρη ανάρρωση στον Tim, και κουράγιο στην οικογένεια του.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά τον Tim Coleman, βοηθώντας τον απέναντι στα ολοένα διογκούμενα ιατρικά του έξοδα, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon