.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 13:14

Tim Coleman - 39η μέρα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Ο Tim Coleman παραμένει για 39η μέρα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά την κατάρρευση του σε αγώνα Hard Enduro, όμως η κατάσταση του δείχνει να βελτιώνεται, αργά αλλά σταθερά.

Η γυναίκα του Tim, Ina, ενημέρωσε μέσα από τα social media στις 14/4 τους φίλους του Tim, πως ο γνωστός αθλητής Hard Enduro είναι μεν ακόμα σε ΜΕΘ, όμως υπάρχουν σημάδια που μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, μετά από τουλάχιστον 2 εγχειρήσεις στα πνευμόνια του, για να αφαιρεθεί το υγρό που τα είχε γεμίσει, ο Tim βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ενώ οι γιατροί περιμένουν μέχρι να αδειάσουν τελείως οι πνεύμονες και οι καρδιακοί παλμοί του να επανέλθουν στα νορμάλ επίπεδα, με πιθανότητα να τον βγάλουν από τη ΜΕΘ μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες!

Έχει χάσει πολύ βάρος, και όπως γράφει η Ina δεν τον έλεγες και παχύ πριν το συμβάν, και το προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθεί να τον «φορτώσει» με θερμίδες και πρωτείνη, ενώ συνεχίζουν να του κάνουν ασκήσεις φυσιοθεραπείας. Έχει ακόμα πυρετό, και το σώμα του εργάζεται σκληρά, οπότε καίει ενέργεια με ταχείς ρυθμούς.

Παρόλα αυτά, καλυτερεύει μέρα με τη μέρα, και ξεκίνησε να περπατά με τη βοήθεια ιατρικού «πι», έξω από τον διάδρομο του δωματίου του! Όπως γράφει η γυναίκα του, «είναι αργός σαν σαλιγκάρι, και μετά από 20 μέτρα έχει εξαντληθεί, αλλά είναι αποφασισμένος να βελτιωθεί».

Περαστικά Tim, με τις ευχές μας να βγεις γρήγορα νικητής από αυτή την τρομερή περιπέτεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon