.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 12:05

Tim Coleman - Βγήκε από την εντατική μετά από 41 μέρες!

Καλά είναι τα νέα σε σχέση με την κατάσταση του γνωστού αγωνιζόμενου Hard Enduro, Tim Coleman, που λίγο έλλειψε να πεθάνει από ηπατική ανεπάρκεια, πνευμοθώρακα και πνευμονία, με τον Αυστραλό να βγαίνει επιτέλους από την ΜΕΘ, 41 μέρες μετά από την κατάρρευση του από ακραία θερμοπληξία.

Η γυναίκα του Tim, Ina, αναφέρει τα εξής: «Στις 16 Απριλίου, ο Tim μεταφέρθηκε σε κανονικό θάλαμο του νοσοκομείου, έχοντας περάσει 41 μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας! Ένα μεγάλο βήμα για να επιστρέψει σπίτι, ενώ μπόρεσε ακόμα και να βγει για λίγο έξω από το νοσοκομείο και να πάρει φρέσκο αέρα!

Είναι ακόμα τρελό για εμάς να σκεφτόμαστε πως ο Tim ήταν υγιής και σε φόρμα τη μια στιγμή, και το επόμενο λεπτό αγωνιζόταν για τη ζωή του, μετά από τη θερμοπληξία που έφερε ηπατική ανεπάρκεια, πνευμονία, κατάρρευση των πνευμόνων του, χειρουργεία, και τώρα χρειάζεται να μάθει να περπατά από την αρχή. Αλλά παρά τη μεγάλη παραμονή του στη ΜΕΘ, οι γιατροί έχουν εντυπωσιαστεί με την πρόοδο του, και είναι σίγουροι πως θα αναρρώσει πλήρως.

Ευχαριστούμε τους πάντες για την απίστευτη υποστήριξη.»

Αυτά είναι πραγματικά καλά νέα! Καλή δύναμη Tim και Ina!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon