.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 18:10

Αυτή η νεαρή Ιαπωνέζα motovlogger δεν είναι αυτό που φαίνεται

Από τον Ιανουάριο 2019 που έστησε το προφίλ της στο Twitter αυτή η δροσερή κοπέλα είχε προσελκύσει χιλιάδες followers. Τότε μαθεύτηκε η αλήθεια.

Η @azusagakuyuki δείχνει στις φωτογραφίες της ως μια όμορφη κοπέλα που απολαμβάνει βόλτες και ταξίδια με τη δίχρονη Yamaha TZR250RS της – μια μοτοσυκλέτα που εύκολα τη λες και μεγαλύτερη σε ηλικία από την αναβάτιδά της.

Στις εκατοντάδες φωτογραφίες που ανεβάζει αφειδώς στον λογαριασμό της ωστόσο, κάποιοι άρχισαν να προσέχουν αταίριαστες λεπτομέρειες, όπως ένα τριχωτό μπράτσο ή την αντανάκλαση μεγαλύτερου άνδρα σε έναν καθρέπτη. Το μυστήριο λύθηκε όταν ανέλαβε δράση μια Ιαπωνική τηλεοπτική εκπομπή, οι άνθρωποι της οποίας εντόπισαν την κοπέλα και σύντομα ήρθε η μεγάλη ανατροπή.

Τα αποκαλυπτήρια πρέπει να σόκαραν τους χιλιάδες ακόλουθους (followers) της motovlogger όταν αποδείχθηκε πως όλον αυτόν τον καιρό η Yuki ήταν στην πραγματικότητα ένας 50χρονος Ιάπωνας με αξιοσημείωτη έφεση στην εφαρμογή FaceApp.

Γνωστός μόνο ως Zonggu, ο κύριος αυτός ήθελε προφανώς τους χιλιάδες φίλους στα κοινωνικά δίκτυα, ενδεχομένως και τα όποια οφέλη μπορεί να φέρει αυτό, αλλά δεν είχε και πολλή πίστη στη γοητεία που ασκεί στο ευρύ κοινό μια μεσήλικη ανδρική φάτσα. Έτσι αποφάσισε να την αλλάξει.

image 1
Ο λογαριασμός του/της στο Twitter συγκέντρωσε σε δύο χρόνια σχεδόν 18,000 ακόλουθους, αλλά το πιο απίστευτο είναι πως η αποδοχή του από το κοινό επιταχύνθηκε από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα.

Τώρα ο Zonggu συνεχίζει να ποστάρει ως Azusagakuyuki, αλλά οι φίλοι του στη σελίδα έχουν ξεπεράσει στις 21,000 στο λίγο διάστημα από την αποκάλυψη, μάλιστα δέχεται πολλά συγχαρητήρια για τη φαντασία και την ικανότητά του στην ψηφιακή επεξεργασία.

Τουλάχιστον το μαλλί φαίνεται πως ήταν πραγματικό. Κάτι είναι κι αυτό...

Πηγή: Motopinas

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 18:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon