.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 17:06

Φανάρι στην είσοδο της Βουλής όπου συνέβη το θανατηφόρο ατύχημα

Η διαρροή βίντεο που απεικονίζει το μοιραίο ατύχημα της 12ης Μαρτίου που κόστισε τη ζωή ενός νεαρού μοτοσυκλετιστή φέρνει κυκλοφοριακή ρύθμιση, ενώ γίνεται και το αντικείμενο ΕΔΕ.

Πολλά έχουν γραφτεί για το συμβάν της Παρασκευής 12 Μαρτίου 2021, όταν ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο της συνοδείας της κας Ντόρας Μπακογιάννη επιχείρησε να εισέλθει στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας διασχίζοντας κάθετα το αντίθετο ρεύμα και κλείνοντας μοιραία τον δρόμο σε επερχόμενο μοτοσυκλετιστή που έχασε τη ζωή του συνεπεία της σύγκρουσης αυτής.

Τίποτε όμως από όσα έχουν λεχθεί δεν ξεπερνά σε ακρίβεια το βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου από το Σαββατοκύριακο όταν στάλθηκε ανώνυμα σε δημοσιογράφο μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού και στο οποίο απεικονίζεται όλη η αλληλουχία που προηγήθηκε της θανάσιμης σύγκρουσης.

Πρόκειται για ένα βίντεο που κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από κάμερα ασφαλείας της Βουλής, η διαρροή του οποίου αποτελεί πλέον ξεχωριστό αντικείμενο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ). Μάλλον δεν θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ο υπεύθυνος της διαρροής, μιας και ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πρόσβαση σε αυτό το υλικό θα είναι λογικά περιορισμένος.

Στο μεταξύ, σήμερα διακινείται ευρέως η πληροφορία πως στο μοιραίο σημείο, στην αριστερή λωρίδα του ρεύματος καθόδου της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, θα τοποθετηθεί σηματοδότης για αριστερή στροφή προκειμένου να αποφευχθεί ξανά ανάλογη τραγωδία.

Πρόκειται για ένα δύσκολο σημείο, με την συμβολή και έξοδο της οδού Ακαδημίας ακριβώς απέναντι, ενώ και η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας στενεύει σε αυτό το τελευταίο της κομμάτι, στοιχεία που προϋποθέτουν σημαντικές παρεμβάσεις ώστε να ενσωματωθεί με ασφάλεια ένα φανάρι εκεί. Φημολογείται λοιπόν πως η προετοιμασία για το φανάρι αυτό θα συμπεριλαμβάνει και μια νησίδα θα διαχωρίζει την αριστερή λωρίδα σε εκείνο το σημείο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 17:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon