.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 09:17

Βίντεο που δείχνει το τροχαίο της Βουλής - Σκληρές εικόνες

Στο διαδίκτυο ανέβηκε ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος έξω από τη Βουλή, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας. Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Το βίντεο ανέβασε στο κανάλι του στο youtube ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης. Σε αυτό φαίνεται από ψηλά η στιγμή του δυστυχήματος επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ αυτό έστριβε για να εισέλθει στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής.

Το οπτικό υλικό, που πιθανότατα προέρχεται από κάποια κάμερα της βουλής, ξεκινά από τη στιγμή που το υπηρεσιακό όχημα κατεβαίνει τη Βασιλίσσης Σοφίας για να στρίψει αριστερά και σταματά αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι «το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21. Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη λόγω και της έκτασης που πήρε το περιστατικό στην επικαιρότητα».

Όπως φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση από τα πλάνα, πρόκειται για κλασική περίπτωση που οδηγός αυτοκινήτου (το ταξί) κόβει ταχύτητα για να αφήσει άλλο όχημα (υπηρεσιακό αυτοκίνητο) να διασχίσει τον δρόμο (παράνομα στην περίπτωση μας), με τη μοτοσυκλέτα να έρχεται από τα δεξιά και με τον αναβάτη να μην μπορεί να διακρίνει το υπηρεσιακό όχημα, καθώς το ταξί εμποδίζει την ορατότητα του. ΜΕΓΑΛΗ προσοχή όταν βλέπουμε όχημα να κόβει ταχύτητα μπροστά μας, καθώς λίγοι είναι οι οδηγοί που πριν παραχωρήσουν προτεραιότητα ελέγχουν πίσω τους για να δουν αν έρχονται δίκυκλα ή άλλα οχήματα. Επίσης, μεγάλη προσοχή στην παραχώρηση προτεραιότητα αν οδηγούμε αυτοκίνητο, κάτι που δεν κάνουμε ΠΟΤΕ αν ακολουθούν άλλα οχήματα, και ειδικά μοτοσυκλέτες.

Μιας και το video είναι χαρακτηρισμένο ως ακατάλληλο για ανηλίκους λόγω σκληρών εικόνων, δείτε το video εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 12:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon