.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 16:55

Tim Coleman - Βρίσκεται σε κώμα, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη!

Ο Αυστραλός μάγος του Hard Enduro και του Trial, Tim Coleman, που έχει περάσει και από την Ελλάδα, ως καλεσμένος της ελληνικής αντιπροσωπείας της Beta, βρίσκεται δυστυχώς στο νοσοκομείο, σε ιατρικό κώμα, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο Tim Coleman συμμετείχε στον πρώτο αγώνα του αυστραλέζικου πρωταθλήματος Hard Enduro για το 2021, όταν κατέρρευσε και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Στις 11/3/2021, η οικογένεια του Tim Coleman ενημέρωσε τους φαν του στη σελίδα του στο facebook, πως ο Tim είχε πιθανότατα ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό θερμοπληξίας που αποτέλεσε αφορμή για αρκετές επιπλοκές στην υγεία του. Οι συνθήκες που οδήγησαν τον Coleman σε αυτή την κατάσταση ακόμα εξετάζονται, με πιθανότητα ακόμα και να έχει τσίμπημα από δηλητηριώδες φίδι ή αράχνη!

Οι γιατροί τον έβαλαν σε ιατρικό κώμα, με τον γνωστό αναβάτη να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η οικογένεια του Tim ευχαρίστησε όλους τους αγωνιζόμενους που σταμάτησαν για να τον βοηθήσουν, και τώρα όλοι ελπίζουν για βελτίωση της υγείας του.

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon