.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 13:51

Timur Sardarov: Η MV Agusta δεν πωλείται στην ΚΤΜ ή σε κανέναν άλλο

Ο ισχυρός άνδρας της MV Agusta έβαλε οριστικό τέλος σε μια συζήτηση που δεν ξέραμε καν πως είχε ανοίξει.

Αν και θεωρητικά αισθάνεται όλη την οικονομική ασφάλεια που της προσφέρει ο ισχυρός πολυεθνικός όμιλος (Ρωσικών συμφερόντων) Ocean Group, η MV Agusta παραμένει τακτικός στόχος φημολογιών σχετικά με το μέλλον της.

Η πανδημία covid-19 που οδήγησε πρακτικά στο προσωρινό κλείσιμο όλης της βιομηχανίας μοτοσυκλέτας στην Ιταλία κατά το πρώτο lockdown την περασμένη Άνοιξη έβαλε δύσκολα σε όλες τις εταιρείες, ανάμεσά τους και στην MV Agusta, ωστόσο όλα φαίνεται να κυλούν φυσιολογικά για την Ιταλική εταιρεία που ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει τη γκάμα του 2021 τις ερχόμενες μέρες.

Παρόλα αυτά, στον ανυπότακτο (ακόμη και στην πραγματικότητα) κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι φήμες αποκτούν άλλην υπόσταση. Κάπως έτσι μια “πληροφορία” πως η ΚΤΜ βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για την εξαγορά της MV Agusta έκανε τη βόλτα της διαμοιραζόμενη μεταξύ λογαριασμών ιδιωτών, μέχρι που την πήρε το μάτι του Timur Sardarov, συνιδρυτή του Ocean Group και διευθύνοντα συμβούλου της MV Agusta.

Σύμφωνα με αυτή, το οικονομικό κλίμα της εποχής έχει φέρει στενότητες στην Ιταλική εταιρεία, ενώ κινήσεις όπως η ανακαίνιση του CRC και η πρόσληψη νέου αρχισχεδιαστή χρησιμοποιήθηκαν ως ενδείξεις της επερχόμενης αλλαγής καθεστώτος.

Ο Ρώσος διέλυσε κάθε σχέση της φημολογίας με την πραγματικότητα απαντώντας απευθείας σε χρήστη του Facebook ως εξής:

“Συνήθως δεν απαντώ σε φήμες, αλλά δεν υπάρχουν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για την πώληση της MV στην ΚΤΜ ή οπουδήποτε αλλού. Θα είμαστε ανεξάρτητοι από τις μεγάλες εταιρείες μοτοσυκλετών και συνεχίζουμε την εκτέλεση του πλάνου 2020-2025 ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Μείνετε συντονισμένοι και ασφαλείς.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon