.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 17:56

Μουσείο Benelli - Ανανέωση του site του με αναλυτικά online βίντεο και με τη δωρεάν virtual εμπειρία «Officine Benelli 360 Experience»!

Απολαύστε τις περισσότερες από 200 ιστορικές μοτοσυκλέτες του Museo delle Officine Benelli που βρίσκεται στο Pesaro, δίχως να απομακρυνθείτε από την οθόνη σας, χάρη στα νέα αναλυτικά online βίντεο, αλλά και με τη βοήθεια της δικτυακής ξενάγησης που προσφέρει δωρεάν η «Officine Benelli 360 Experience».

Η casa del Leoncino, ο οίκος με το λιονταράκι, γιορτάζει 110 χρόνια ιστορίας, μέσα από μια εικονική ξενάγηση του μουσείου της φίρμας που βρίσκεται στο Pesaro της Ιταλίας.

Η νέα «Officine Benelli 360 Experience» προσφέρει στον φαν της εταιρείας μια μαγική online περιήγηση του μουσείου, μέσω desktop, tablet, smartphone ή ακόμα και μέσω VR Set.

Ο επισκέπτης ξεκινά την περιήγηση του στην εξώπορτα του μουσείου, συνεχίζει στον χώρο υποδοχής με το εξακύλινδρο Sei, τα αγωνιστικά κύπελα, τους τίτλους, φωτογραφίες εποχής, κλασικούς κινητήρες και vintage τεχνικό ρουχισμό, για να περάσει κατόπιν στους κύριους εκθεσιακούς χώρους.

Αυτοί αποτελούνται από τη Sala Giuseppe Benelli, τη Sala de Leoncino και τη σάλα MotoBi.

Εκεί θα δείτε περισσότερες από 200 ιστορικές μοτοσυκλέτες, αφίσες και διαφημίσεις εποχής, αξεσουάρ, κ.α.

Σε συγκεκριμένα μοντέλα, θα μπορέσετε να «κλικάρετε» πάνω τους και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για αυτά, ενώ η έκθεση συμπληρώνεται τόσο με το απίθανο ηχητικό ηχόχρωμα μουσείου με την βοή των ανθρώπων και των παπουτσιών να γλιστρούν στο παρκέ (πόσο μας έλειψαν αυτοί οι ήχοι, και οι live επισκέψεις σε ανάλογους χώρους), αλλά και με μια σειρά βίντεο που έχουν ανέβει στο site του μουσείου.

Εκεί θα δούμε τον Corrado Belli, του Moto club Pesaro Tonino Benelli να παρουσιάζει θρυλικές μοτοσυκλέτες της ιστορίας, με το bonus των αγγλικών υποτίτλων!

Επισκεφθείτε ΕΔΩ το μουσείο της Benelli. 

Και ΕΔΩ δείτε την δωρεάν εικονική περιήγηση «Officine Benelli 360 Experience». 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 19:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon