.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 13:28

Μεγάλη φωτιά καταστρέφει μέρος της πίστας MotoGP, Termas De Rio Hondo

Μια μεγάλη φωτιά κατέστρεψε μεγάλο μέρος των εγκαταστάσεων της πίστας Termas de Rio Hondo, στην οποία διεξάγεται ο αγώνας MotoGP της Αργεντινής.

Η φωτιά ξεκίνησε τα χαράματα του Σαββάτου, και κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις των pits. Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές δεν υπήρξαν θύματα.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου των υπευθύνων της πίστας, η φωτιά κατέστρεψε τα pits, τις εγκαταστάσεις των δημοσιογράφων, τον χώρο των VIP, και τις εγκαταστάσεις ελέγχου του αγώνα (Race Control).

Τα υπόλοιπα κτήρια, συμπεριλαμβανομένων του μουσείου, του πύργου ελέγχου, του ιατρικού κέντρου και των γραφείων δεν έπαθαν μεγάλες ζημιές

Οι εγκαταστάσεις ήταν ασφαλισμένες, αλλά οι ζημιές έχουν τέτοια έκταση που θα χρειαστεί χρόνος για να διορθωθούν, και αναμένουμε να δούμε αν θα είναι έτοιμες τον Νοέμβριο, για το GP της Αργεντινής –αν τελικά διεξαχθεί φέτος εκεί.

Βλέπετε λόγω της πανδημίας, η διεξαγωγή του GP της Αργεντινής ήταν ήδη στον αέρα, και τώρα μάλλον τα πράγματα πήραν στροφή προς το χειρότερο.

Σημειώστε πως φήμες ανέφεραν πως η Dorna σκεφτόταν να αντικαταστήσει την πίστα του Termas de Rio Hondo με εκείνη του San Juan Villicum (κι αυτή στην Αργεντινή), που χρησιμοποιείται στο WorldSBK. Η τελευταία έχει καλύτερες εγκαταστάσεις και είναι πιο εύκολα προσβάσιμη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon