.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 15:20

CFMoto - Νέο site

Η MUVUS, νέα αντιπροσωπεία της CFMoto στην Ελλάδα, παρουσιάζει το νέο, σύγχρονο, καλοσχεδιασμένο και κατατοπιστικότατο site της CFMoto. 

H Muvus είναι μια από τις πιο δραστήριες και αναπτυσσόμενες εισαγωγικές εταιρείες οχημάτων στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε από την αγάπη για “κάθε τι πάνω σε ρόδες” και διανέμει διάφορα οχήματα σε διαφορετικές κατηγορίες. Είναι η φυσική εξέλιξη της εταιρείας Motostuff που αποτελεί πλέον ξεχωριστό brand της MUVUS.

Κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των ATV, Side by Side, Snowmobile καθώς και των ανταλλακτικών και αξεσουάρ γι’ αυτά. Επίσης διανέμει κορυφαία ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα scooter καθώς και μοτοσικλέτες. Τέλος έχει επίσης ηγετική θέση στην αγορά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων Golf Car & Utility.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά τις εταιρείες Polaris, Royal Enfield, Niu Scooters, Lambretta, Yamaha Golf Cars, Garia, Pilotcar, Goupil, Gem, Mev καθώς και πάνω από 25 εταιρείες ελαστικών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ για όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται.

Στο νέο site της CFMoto θα βρείτε όλα τα μοντέλα μοτοσυκλετών και ATV της εταιρείας με τις τιμές τους, φωτογραφίες, βίντεο και τεχνικά χαρακτηριστικά, και πληροφορίες για το δίκτυο της φίρμας στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon