.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 09:17

Η Eric Buell Racing επιστρέφει

Κατά παραγγελία, πολύ περιορισμένη παραγωγή αρχικά

Η Buell και μετέπειτα η EBR, οι εταιρείες δηλαδή του Eric Buell, έχουν μια ιστορία αντίστοιχη της Φωσκολικής “Λάμψης”. Λουκέτα, ρευστοποιήσεις, επενδυτές, ελπίδες, ξανά-λουκέτα και ούτω καθ εξής, σε ένα “σίριαλ” με διάρκεια πολλών ετών!

Η τελευταία πράξη, παίχτηκε την άνοιξη του 2017, όταν και η εταιρεία που είχε αναλάβει τα διαδικαστικά για την τύχη της EBR, ανακοίνωσε ότι δεν είχαν βρεθεί νέοι επενδυτές να την αναλάβουν και έτσι, διατάχθηκε η εκκαθάριση και ρευστοποίηση της εταιρείας συμπεριλαμβανομένων και των όποιων υποδομών της.

Ωστόσο η EBR δεν έσβησε! Ο Bill Melvin, ένας άνθρωπος που είχε αναμιχθεί ενεργά στην προσπάθεια ανεύρεσης νέων επενδυτών στο παρελθόν, είχε εξασφαλίσει τα τελευταία 1190RX και 1190SX μοντέλα καθώς και ένα stock ανταλλακτικών, κρατώντας ζωντανό, έστω και σε ληθαργική φάση, το όνομα της EBR.

Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν, αφού ο Melvin ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια πολύ περιορισμένη παραγωγή 1190 μοντέλων, οι οποίες και θα κατασκευάζονται κατά παραγγελία και με απόλυτο customization, αναλόγως των επιθυμιών των αγοραστών. “Θέλουμε οι EBR να γίνουν το μοτοσυκλετιστικό αντίστοιχο της Bugatti, της Koenigsegg και της Lotus”, αναφέρει ο Melvin, που έχει μεγαλεπήβολα απ΄ ότι φαίνεται σχέδια για την ανάπτυξη τηε εταιρείας.

Ας ευχηθούμε καλή τύχη, για άλλη μια φορά λοιπόν!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 09:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon