.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 15:16

Moto Guzzi Experience 2019 – Ανανεώθηκε και μεγάλωσε

Οι προεγγραφές ξεκινούν από την EICMA

Πρωτοξεκίνησε το φθινόπωρο του 2017, ως ένα πρόγραμμα εκδρομών σχεδιασμένο να φέρει κοντά τους φίλους της ιστορικής Ιταλικής εταιρείας, ανεξαρτήτως μοντέλου, αρκεί να έχουν ως κοινό γνώρισμα την ανάγκη για περιπέτεια, εξερεύνηση, επαφή με τη φύση και, φυσικά, την αγάπη του για τη Moto Guzzi.

Μετά από μια σειρά πετυχημένων εκδρομών σε πανέμορφους προορισμούς, όπως η Σαρδηνία, οι Δολομίτες και η Τοσκάνη, η Moto Guzzi ανακοινώνει πως το πρόγραμμα του Experience 2019 διευρύνεται με νέους προορισμούς, βγαίνοντας και εκτός συνόρων της Ιταλίας, αλλά μεγαλκώνει και σε διάρκεια, με ένα πρόγραμμα που απλώνεται σε εννιά μήνες του έτους, με αρχή τον Μάρτιο 2019.

02 moto guzzi experience

Επιπλέον, εκτός από τις μεγάλες, πολυήμερες εκδρομές, τα νέα πακέτα θα περιλαμβάνουν και συντομότερες αποδράσεις διάρκειας 4 ή 7 ημερών, διατηρώντας παράλληλα και δεκαήμερες εκδρομές στο πρόγραμμα.

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του προγράμματος είναι ο all inclusive χαρακτήρας του, δηλαδή η οργάνωση των εκδρομών με τέτοιο τρόπο που ο συμμετέχων αν μην έχει να ασχοληθεί με τίποτε άλλο παρά τη διασκέδασή του. Τα πάντα, από τη διαμονή και όλα τα γεύματα της ημέρας, ως τις μοτοσυκλέτες, τα καύσιμα και τη μηχανολογική υποστήριξη είναι θέματα για τα οποία θα έχει φροντίσει η Moto Guzzi.

03 moto guzzi experience

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλες τις μοτοσυκλέτες της γκάμας της Moto Guzzi, στην οποία για το 2019 με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να προστεθεί και το νέο V85 TT.

Πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα της εταιρείας, στη σελίδα των οργανωμένων φίλων της Moto Guzzi, The Clan, αλλά και στην επερχόμενη EICMA, όπου στο περίπτερο της εταιρείας θα ανοίξουν για πρώτη φορά οι προεγγραφές για τις εκδρομές του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε με το email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

05 moto guzzi experience

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 11:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon