.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 10:24

Ducati MIG-RR – Νέο εκλεκτό Ebike

Ετοιμάζεται για επίσημο ντεμπούτο στο Μιλάνο

Το MIG-RR είναι ένα mountain bike με ηλεκτρική υποβοήθηση (e-mtb) προορισμένο για τα ψηλά ράφια, που πρόκειται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην επερχόμενη έκθεση EICMA 2018.

Είναι ένα προϊόν της συνεργασίας μεταξύ των Thok Ebikes, Ducati Design Center και D-Perf του φημισμένου σχεδιαστή Aldo Drudi, βασισμένο στο στάνταρ μοντέλο MIG της Thok.

Ξεχωρίζει από τους τροχούς διαφορετικής διαμέτρου και τις αντίστοιχα διαφορετικές διαδρομές αναρτήσεων – 29” και 170 mm μπροστά, 27.5” και 160 mm πίσω.

Ducati MIG RR 01 UC68712 Mid

Εξοπλίζεται με αναρτήσεις FOX Factory Kashima, τιμόνι, Renthal, τροχούς Mavic, τετραπίστονες δαγκάνες Shimano Saint μπρος-πίσω και μετάδοση 11 σχέσεων Shimano XT. Από τη Shimano προέρχεται και το ηλεκτρικό μοτέρ στην κεντρική τριβή, ένα μοντέλο Steps E8000 με απόδοση 250 W (το ανώτατο νόμιμο όριο των ebikes χωρίς απαίτηση ταξινόμησης) και, το σημαντικότερο, άνω των 7 kg.m ροπής.

Το τάισμα του ηλεκτρικού κινητήρα ανατίθεται σε μια αφαιρούμενη μπαταρία χωρητικότητας 504 Wh, η οποία τοποθετείται χαμηλά στο πλαίσιο.

Περισσότερες πληροφορίες για το MIG-RR θα ανακοινωθούν, προφανώς, στην EICMA, ενώ η διαθεσιμότητά του αναμένεται στην Ευρώπη από την Άνοιξη του 2019. Από τον Ιανουάριο του ίδιου έτους, η Ducati θα δέχεται παραγγελίες online, σε τιμή ωστόσο που προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί.

Ducati MIG RR 02 UC68713 Mid

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 10:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon