.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 11:39

BMW Motorrad - Rent a Ride

Πρόγραμμα ενοικίασης ξεκινά στην Ευρώπη

Η BMW ανακοινώνει πως ένα νέο πρόγραμμα ενοικίασης μοτοσυκλετών ξεκινά πολιτικά στην Ευρώπη. Πρόκειται για το, προβλέψιμα βαπτισμένο, Rent A Ride και το οποίο στην ουσία συνιστά ένα ανάλογο πλάνο ενοικίασης με αυτό που τρέχει ήδη στα αυτοκίνητα της εταιρείας από το 2011, το Drive Now.

Η αρχική πρόσβαση στις υπηρεσίες του Rent A Ride γίνεται μέσω της αφιερωμένης ιστοσελίδας www.rentaride.com (η οποία είναι βελτιστοποιημένη και για smartphones), όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τα διαθέσιμα μοντέλα προς ενοικίαση σε πραγματικό χρόνο.

Στη συνέχεια η ιστοσελίδα τον καθοδηγεί στον κατάλληλο συνεργάτη για να παραλάβει τη μοτοσυκλέτα, ενώ μπορεί αν θέλει να νοικιάσει και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Όλη η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά και ο πελάτης φτάνει στο κατάστημα του συνεργάτη μόνο όταν όλα έχουν κανονιστεί, για την τελική ενημέρωση και παραλαβή.

Προς το παρόν το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μόνο σε Γερμανία και Αυστρία, ενώ πριν τελειώσει ο Σεπτέμβριος αναμένεται να προστεθεί και η Γαλλία. Το αρχικό πλάνο της BMW προβλέπει δύο συνεργάτες της σε κάθε χώρα, αλλά φανταζόμαστε πως η επιτυχία του θα κρίνει και το μέλλον του.

Για τη BMW Motorrad το Rent A Ride είναι ένας ωραίος τρόπος να φέρνει περισσότερο κόσμο σε επαφή με τις μοτοσυκλέτες της.

“Το νέο αυτό σχέδιο μετακίνησης δίνει στους πελάτες μας έναν ελκυστικό και ξεκάθαρο τρόπο να εξοικειωθούν από κοντά με τη μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών BMW σε μια μη δεσμευτική βάση – κάνοντας μια εκδρομή του σαββατοκύριακου, για παράδειγμα,” εξηγεί ο Henning Putzke, διευθυντής της BMW Motorrad Γερμανίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 11:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon