.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 11:16

Κόντρα του Kenan Sofuoglu με υπέρ-αυτοκίνητα και F16 - Video

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Τεχνολογίας Teknofest Istanbul 2018

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Τεχνολογίας που γίνεται στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ο πρώην αγωνιζόμενος και νυν βουλευτής του ΑΚ, Kenan Sofuoglu έκανε κόντρα καβάλα σε ένα Kawasaki H2R, ενάντια σε εξωτικά αυτοκίνητα, ένα λίαρ τζετ και ένα F16!

Ο βουλευτής από το κόμμα ΑΚ (το κόμμα του «σουλτάνου» Ερντογάν) στην Σακάρια και πρωταθλητής μοτοσικλετιστής Κενάν Σοφούογλου καβάλα σε ένα Kawasaki H2R έκανε κόντρα με τα εξής οχήματα: Μια Red Bull Racing Formula 1, ένα Tesla P100 DL, ένα Lotus Evora 430 GT, ένα Aston Martin The New Vantage, αλλά και με δύο… αεροπλάνα F-16 της ομάδας αεροπορικής επίδειξης Solotürk και το jet αεροσκάφος Challenger 605.

sofuoglou3

Πρώτος, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα τερμάτισε o Σοφούογλου με το Kawasaki H2R, αν και στην κάμερα αναρωτιόμαστε αν τον πέρασε το F16 στο τέλος… λέτε να «τόλμησε» να κάνει κάτι τέτοιο ο πιλότος;

Στην κόντρα-επίδειξη πήρε μέρος και ο «προστατευόμενος» του Kenan, ο Toprak Razgatlıoglu, οδηγώντας το αυτοκίνητο της Aston Martin.

sofuoglou2

Η επίδειξη έγινε στο γιγαντιαίο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 29/10/2018, όπου και θα γίνει το μεγαλύτερο του κόσμου, παίρνοντας τα πρωτεία από εκείνο της Ατλάντα.

Είναι το ίδιο αεροδρόμιο που πριν λίγες μέρες οι αρχές συνέλαβαν περί τους 400 εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες εργασίας στο εργοτάξιο του αεροδρομίου, ενώ πάνω από 36.000 άνθρωποι εργάζονται σε αυτό τα τελευταία 4 χρόνια, ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα το αεροδρόμιο.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο της κόντρας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 11:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon