.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 10:00

Ducati – Ετοιμάζει Streetfighter V4;

Με την λογική του… “γδυσίματος” της νέας Panigale

H Ducati, έχει δημιουργήσει αρκετά στενούς δεσμούς μεταξύ των superbike / supersport και των naked μοντέλων της. Κινητήρες και αρκετά περιφερειακά από τις σειρές 9** και 7** έχουν εφαρμοσθεί σε εκδόσεις Monster, ενώ τα Streetfighter στα 1.099 και 849 κ.εκ. πλησίασαν όσο ποτέ τα αμιγώς sport μοντέλα στην γκάμα των Ιταλών.

Μετά από την παρουσίαση της νέας Panigale V4 λοιπόν, όλοι περιμένουν από την Ducati την κίνηση που μοιάζει ως η πιο φυσική, την παρουσίαση δηλαδή μιας naked μοτοσυκλέτας βασισμένη σε αυτή.

Οι φήμες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν, προς το παρόν σε επίπεδο… ψιθύρων. Ένα από τα πιο ισχυρά επιχειρήματα που χρησιμοποιείται πάντως για να πειστούμε ότι το Streetfighter V4 θα αποτελέσει πραγματικότητα, είναι η… Aprilia, με την έννοια του ότι η εταιρεία από το Noale πουλάει περισσότερα Tuono παρά RSV4. Γιατί να μην το πράξει και η Ducati λοιπόν;

Όπως και να έχει πάντως, ο freelancer σχεδιαστής Kar Lee του kardesign, έχει έτοιμο το cenceptάκι εδώ και καιρό, πριν ακόμα ξεκινήσουν αυτές οι φήμες. Πως σας φαίνεται;  

Schermafbeelding 2018 07 12 om 09.54.24

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 10:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon