.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 07:48

Ducati Sport Package Streetfighter V4 – Πακέτο επιδόσεων και εμφάνισης

Η Ducati δίνει το… κάτι παραπάνω στο Streetfighter V4 με εξάτμιση της Akrapovič και νέα εξαρτήματα από αλουμίνιο και ανθρακονήματα.

Το «γυμνό» Panigale V4 των 200 ίππων, το πιο χρηστικό για την.. καθημερινότητα, μπορεί πλέον να γίνει ακόμα πιο έτοιμο για πίστα. Έτσι, το Streetfighter V4 υποδέχεται ένα πακέτο sport αναβαθμίσεων, εντός του οποίου συναντάμε ελαφριά, καπάκια ρεζερβουάρ από αλουμίνιο billet, μανέτες φρένου και συμπλέκτη καθώς και αντίβαρα τιμονιού, ενώ πολλά από τα πλαστικά έχουν δώσει τη θέση τους στο ανθρακόνημα. Αυτά τα φανταχτερά πρόσθετα δεν εξυπηρετούν μόνο την εικόνα, αλλά προσδίδουν και το κάτι παραπάνω στη παραμετροποίηση της μοτοσυκλέτας. Φυσικά, το πιο ξεχωριστό μέρος του πακέτου Sport είναι το σύστημα εξάτμισης της Akrapovič.

strv4sp2.jpg

Εδώ, η Ducati δίνει δύο επιλογές, εκείνη του τελικού που προσφέρει εξοικονόμηση βάρους 800 γραμμαρίων, ενώ διατηρεί τα πράγματα σχετικά ήσυχα και την πλήρη εξάτμιση τιτανίου που αυξάνει την ισχύ και τη ροπή κατά 6%, ενώ κερδίζονται και 5,5 κιλά. Αυτό το σύστημα εξάτμισης διαθέτει διάταξη με δυο τελικά στην ουρά της μοτοσυκλέτας, αγωνιστικό φίλτρο αέρα και ειδική αγωνιστική χαρτογράφηση.

Έτσι, το Streetfighter V4 γίνεται έτοιμο για πίστα και στο.. μάτι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon