.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 10:28

Δρόμος Ειρήνης 2018: Αρχαία Ολυμπία – Ιαπωνία

Ουκρανία – Το ταξίδι συνεχίζεται

Η δεύτερη mini-ενημέρωση από τον Κωνσταντίνο Μητσάκη, στον δρόμο για την Χιροσίμα της Ιαπωνίας. Αυτή την φορά από τα εδάφη της Ουκρανίας.

"ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 2018" / ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Το πέρασμα της μαύρης HONDA CRF 250 RALLY μέσα από την Ουκρανία ήταν περίπου 1.200 χμ. Προηγήθηκε ωστόσο ένα μικρό πέρασμα (μόλις 2 χλμ.!!!) μέσα από την Μολδαβία. Πλάκα είχε...

Στην Ουκρανία δεν θα μπορούσα να μην (ξανα) επισκεφθώ την Οδησσό της Φιλικής Εταιρίας και του "Θωρηκτού Ποτέμκιν". Αυτήν την πόλη της Μαύρης Θάλασσας την έχω ερωτευθεί, όχι μόνο για τις όμορφες γυναίκες της, αλλά και για την πλούσια πολιτιστική λάμψη της..

Το Κίεβο ήταν η τελευταία στάση μου στην Ουκρανία. Τι έκανα τις δυο μέρες που παρέμεινα εδώ; Ξεκούραση, ανασυγκρότηση και βόλτα στα κυριότερα αξιοθέατα της ουκρανικής πρωτεύουσας... Και όταν η μαύρη CRF 250 RALLY αποχαιρέτησε το Κίεβο, είχε πλέον μόνο 250 χλμ. να διατρέξει ως τα σύνορα της Ρωσίας. Σύντροφε Πούτιν, σου έρχομαι...

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 10:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon