.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 13:27

Υποβρύχιο… Aston Martin

 

Ακριβό (υπό)θαλάσσιο παιχνίδι

 

Εντάξει, δεν έχει και πολύ σχέση με τους δύο τροχούς είναι η αλήθεια, αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακό! Η AstonMartin λοιπόν, σε συνεργασία με την Triton Submarines , ετοίμαζαν εδώ και έναν χρόνο ένα… luxury υποβρύχιο και πλέον είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της παραγωγής του.

aston martin triton neptune specs 1

Το όνομα αυτού, Neptune Project, ένα τριθέσιο ηλεκτροκίνητο σκάφος, τίγκα στο δέρμα και στο carbon, με σχεδίαση της οποίας η έμπνευση προέρχεται από τα supercars της εταιρείας. Σε θέματα επιδόσεων, μην περιμένετε πολλά, η τετράδα των 5ίππων προωθητήρων του που τροφοδοτούνται από μια συστοιχία μπαταριών 30kWh, προσδίδουν μια… τελική της τάξεως των 9,2 χλμ./ώρα, με λίγα λόγια δηλαδή, θα σε περνάνε οι σπάροι και οι τσιπούρες.

aston martin triton neptune specs 3

Σε ότι αφορά στο μέγιστο βάθος κατάδυσης, αυτό φτάνει τα 500 μέτρα, αρκετό για να θαυμάσει κανείς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της θαλάσσιας πανίδας και χλωρίδας (πεταλίδες και πεσκανδρίτσες), ενώ η αυτονομία, αγγίζει τις 12 ώρες.

aston martin triton neptune specs 4

 Από τιμούλα μην ρωτάτε, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά όση και αν είναι (σίγουρα εξωφρενικό ποσό), δεν έχει σημασία, γιατί οι υποψήφιοι πελάτες δεν καταλαβαίνουν από τέτοια… στην ανάδυση μπορεί άλλωστε να τους περιμένει ένα Bugatti Niniette 66 των 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Για παραγγελίες (αχαχαχα...) επισκεφθέιτε την σχετική σελίδα της Triton Submarines

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 13:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon