.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 11:41

O Pierre Terblanche στην Norton

 


...μετά την Ducati και Piaggio

 


Λίγο καιρό πριν μέσα στη χρονιά είχε ανακοινωθεί η επαναφορά του θρυλικού βρετανικού εργοστασίου στην αγορά. Οι φήμες μάλιστα ήθελαν την συμμετοχή της Norton στα MotoGP για το 2012 και μία πολύ δυνατή επιστροφή στις μοτοσυκλέτες παραγωγής. Φαίνεται πως η βρετανική φίρμα θέτει πολύ καλές βάσεις εντάσσοντας στην ομάδα της έναν σχεδιαστή που έχει σχετιστεί με πολύ σημαντικά μοντέλα.

 

Ο νοτιοαφρικανός σχεδιαστής Pierre Terblanche που έγινε ιδιαίτερα γνωστός με τα μοντέλα της Ducati, Multistrada, 999, MH 900, Supermono, Hypermotard, άφησε το στίγμα του στην ιταλική εταιρία. Αμέσως μετά εργάσθηκε για το group Piaggio σαν σχεδιαστής της νέας σειράς MotoGuzzi και τώρα πλέον θα αναλάβει την δημιουργία νέων μοντέλων για την Norton.

“Η εμπειρία του Pierre στην σχεδίαση επαναστατικών μοτοσυκλετών είναι σεβαστή και ιδιαίτερα χρήσιμη για εμάς. Βασιζόμαστε στις γνώσεις του και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην νέα γκάμα μοτοσυκλετών ώστε να είναι τελείως διαφορετική απ’ ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά,” δήλωσε ο CEO της Norton, Stuart Garner.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 19:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Xtrac IGS Το... “κοπί τι πίτα” στην Βαρυμπόμπη! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon