.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 15:53

Το... “κοπί τι πίτα” στην Βαρυμπόμπη!

 


Με την άδεια της Αστυνομίας!

 



Με την έλευση της νέας χρονιάς, οι εταιρίες DK Racing, Worksbike και Emporio Carrer πήραν την πρωτοβουλία να κόψουν την πίτα σε πίστα προπόνησης. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στις 14:00 όπου θα κοπούν τρεις πρωτοχρονιάτικες πίτες (μια από κάθε κατάστημα) οι οποίες θα περιέχουν δώρα για τους τυχερούς!

Επειδή το συγκεκριμένο μέρος είναι ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας, ο Δημήτρης Κεραμιδάς κατάφερε και πήρε άδεια από την Αστυνομία με αποτέλεσμα να ανοίξει την πόρτα που οδηγεί στην πίστα, για την εύκολη πρόσβαση των ενδιαφερομένων. Είναι μία πολύ σημαντική κίνηση που θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να βρεθούν στην πίστα και να απολαύσουν το άθλημά τους χωρίς άγχος.

Η πρόσβαση γίνεται κυρίως από την γέφυρα της Βαρυμπόμπης η οποία βρίσκεται στο 18ο χιλιόμετρο της Ε.0. Αθηνών – Λαμίας, προς Βαρυμπόμπη, και μετά τις πρώτες στροφές υπάρχει είσοδος δεξιά σε χωματόδρομο. Στην κατάληξη αυτού, στο πλάτωμα, δεξιά, βρίσκεται η πίστα “Χελιώτη”όπου θα γίνει η εκδήλωση. Ι.Χ. Αυτοκίνητο δεν χωράει εκεί και κάποια Jeep πιθανότατα φτάνουν στην πίστα.

H DK Racing προσφέρει ένα ζευγάρι ελαστικών Goldentyre επιλογής του τυχερού, το Worksbike προσφέρει 2 t-shirt Hebo και το Emporio Carrer μια ζώνη μέσης UFO.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την νέα χρονιά, στους χώρους που αθλούμαστε, παρέα με άφθονο Red Bull.

Πληροφορίες στα καταστήματα.
DK Racing – 210 9211040
Worksbike – 210 9210933
Emporio Carrer – 210 9228242

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 17:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « O Pierre Terblanche στην Norton Drift show σε πίστα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon