.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 12:29

Ducati Panigale... scrambler!

 

Πρέπει να υπάρξει άραγε αστυνομία customizing;

 

Ο καθείς είναι ελεύθερος να πράττει ότι θέλει και όπως θέλει, μέσα φυσικά σε ορισμένα πλαίσια. Στη προκειμένη περίπτωση, μπορεί να πάρει κανείς ένα Panigale και να του αλλάξει τα φώτα στο customizing, μετατρέποντας το σε… scrambler. Δικό του είναι, ότι γουστάρει το κάνει, δεν παραβαίνει κάποιο νόμο και δεν ενοχλεί…  

ducati panigale custom 2

Χμμ… δεν ενοχλεί; Μήπως θα έπρεπε να υπάρξει κάπου ένα όριο;  Ορισμένα πράγματα, στην περίπτωση μας, μοτοσυκλέτες, δεν τα αγγίζεις, τουλάχιστον όχι με αυτό τον τρόπο, είναι ιεροσυλία! Καλή λοιπόν η προσπάθεια αλλά το Panigale; Στο Panigale βρήκες ρε φίλε Alexey Afanasyev να βγάλεις την δημιουργικότητα σου;

ducati panigale custom 5

Τι λέτε εσείς;

ducati panigale custom 7

Με χαρά βέβαια σας ανακοινώνουμε ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είναι αληθινές… είναι rendering σε πρόγραμμα 3D ρεαλιστικής απεικόνισης και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα σε ξεγελά!

Οπότε ας ηρεμήσουμε όλοι, κανένα Panigale δεν πειράχθηκε ή κανιβαλίστηκε κατά την διαδικασία δημιουργίας αυτού του project.

Ωστόσο το ερώτημα παραμένει…  θα πρέπει να υπάρξει αστυνομία customizing;   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 21:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon