.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 13:08

Βανδαλισμός σε μοτοσυκλέτα επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος

 

10.000 δολάρια ζημιά από “αγανακτισμένο” γείτονα!

 

Ο Καναδός Rop Supenee, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτού του είδους την “υποδοχή”, όταν πρόσφατα μετακόμισε σε μια νέα γειτονία, σε προάστιο του Βακούβερ.

Ο Rob, που είναι κάτοχος μιας “φτιαγμένης” Harley – Davidson, μόλις μια εβδομάδα αφ ότου εγκαταστάθηκε στο νέο του σπίτι, βρήκε την σέλα της μοτοσυκλέτας σκισμένη και το ρεζερβουάρ της γρατσουνισμένο, ενώ ένα σημείωμα τον προειδοποιούσε: “Aν με ξαναξυπνήσεις το πρωί με τη μοτοσυκλέτα, θα έχουμε πιο άσχημη συνέχεια”…

bandalismos hd

Ο Rob, μετά το συμβάν αυτό εγκατέστησε κάμερα παρακολούθησης και ο μανιακός δεν άργησε να ξαναχτυπήσει, αφού “έλουσε” τη μοτοσυκλέτα με κάποιο κολλώδες υγρό, προκαλώντας πολύ μεγάλες ζημιές!

Βέβαια η κάμερα έχει καταγράψει τον ύποπτο και η υπόθεση έχει ακολουθήσει τη νομική οδό, με τον Rob να καταθέτει όλο το υλικό στην αστυνομία, ενώ στο πλευρό του συντάσσονται γείτονες που δηλώνουν ότι ο Rob δεν ενοχλούσε καθόλου με την μοτοσυκλέτα του και πολλές φορές τον είχαν δει να την σπρώχνει με τα χέρια για να την βάλει μπροστά πιο μακριά από τα σπίτια.      

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 13:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon