.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 14:58

Kawasaki W 175 – Φωτογραφήθηκε σε δοκιμές στην Ινδία

Το μικρότερο μοντέλο της οικογένειας Kawasaki W θεάθηκε επανειλημμένα σε διαδικασία εξέλιξης στην Ινδία, με τις φήμες να φέρνουν την παρουσίασή του πολύ σύντομα - κάτι που ενδεχομένως να μας αφορά.

Η Kawasaki στην Ινδονησία κατασκευάζει και διαθέτει το W 175 από το 2017, προορισμένο να γεμίσει το κάτω άκρο της κλασσικής αυτής γκάμας που διαθέτει και μοντέλο 250 κυβικών, ενώ το 2019 παρουσιάστηκε και η scrambler έκδοση W 175 TR.

Με τον αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα του αποδίδει 13 ίππους για μόλις 126 κιλά, ενώ η απλότητά του συνοδεύεται από χαμηλότατη κοστολόγηση, γι’ αυτό άλλωστε φτιάχτηκε και πωλείται σε αρκετές Ασιατικές αγορές.

Ωραία όλα αυτά ως εδώ, μα τα γνωρίζαμε ήδη. Η είδηση λοιπόν είναι πως πλέον υπάρχουν τουλάχιστον δύο διαφορετικές δημοσιεύσεις φωτογραφιών από το W 175 εν μέσω δοκιμών στην περιοχή Pune της Ινδίας.

Ο Ινδικός Τύπος ισχυρίζεται πως η μοτοσυκλέτα ενδεχομέως θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021 και πως μάλιστα το 90% του W 175 θα κατασκευάζεται από την Kawasaki στην Ινδία ώστε να μην επιβαρυνθεί με δασμούς εισαγωγής.

Το σημείο που μας αφορά έχει να κάνει με τις προδιαγραφές. Ως τώρα αυτή η μοτοσυκλέτα ήταν εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας καθώς δεν περνούσε ούτε τις Euro 4, αν όμως τώρα οι Ινδοί την κουρδίσουν για τις δικές τους BS6, τότε θα είναι πλέον πάρα πολύ κοντά και στις Euro 5.

Το βασικότερο μειονέκτημά του είναι πως πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα Α2 (λόγω κυβισμού) με ιπποδύναμη Α1, μα στην κατάλληλη τιμή κάτι τέτοια προβλήματα εξανεμίζονται.

Πηγές: Rushlane / Zigwheels

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon