.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 10:45

Kawasaki Ninja ZX-25R 2022 – Νέα Ασιατικά χρώματα

Σε διάφορες αγορές της Ασίας η μικρή τετρακύλινδρη Ninja εμφανίζεται σε νέους παιχνιδιάρικους χρωματισμούς.

Το μοναδικό τετρακύλινδρο σε σειρά 250 cc, Kawasaki Ninja ZX-25R, παραμένει μακριά από πολλές δυτικές αγορές ως σήμερα, ωστόσο στην Ασία η εικόνα είναι πολύ διαφορετική.

Πρόσφατα οι αντιπροσωπείες της Kawasaki σε Ταϊλάνδη και Ινδονησία παρουσίασαν νέα χρώματα για το 2022, με ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο το ότι σε κάθε χώρα εμφανίζονται διαφορετικές χρωματικές επιλογές. Έτσι στην Ταϊλάνδη παρουσιάστηκε το μπλε-γκρι χρώμα της κεντρικής φωτογραφίας, παρέα με ένα (προϋπάρχον από πέρυσι) παιχνιδιάρικο μαύρο με κόκκινο πλαίσιο.

2022 kawasaki zx 25r passion red right side

Στην Ινδονησία από την άλλη, αυτοί οι χρωματισμοί δεν φαίνονται διαθέσιμοι, έχουν όμως κατ’ αποκλειστικότητα μια ολοκαίνουργια κόκκινη επιλογή, καθώς κι ένα γκρι με μπρονζέ αυτοκόλλητα.

Η κοινή συνιστώσα όλων των αγορών παραμένει το πράσινο KRT και το μαύρο χρώμα, πάντως προκαλεί μια σχετική απορία γιατί κάθε χώρα να έχει διαφορετικές επιλογές.

Στην τεχνική του βάση το ZX-25R δεν έχει καμιά αλλαγή για το 2022, αποδίδοντας 50 ίππους στις 15,500 σ.α.λ. και με όλον τον κορυφαίο εξοπλισμό σε περιφερειακά και ηλεκτρονικά.

Στην Ταϊλάνδη η τιμή του βρίσκεται στα 269,000 μπαχτ, δηλαδή μια ανάσα πάνω από τα €7,000 (με ισοτιμία 23/6/2021), τιμή σαφώς πολύ καλύτερη από τις πενταψήφιες που ακούγονταν στο ενδεχόμενο να έρθει το απίθανο 250 προς δυσμάς.

2021 Kawasaki ZX25R pics grey

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 10:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon