.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 12:04

EICMA – Κawasaki EV Project – Το e-Sport μοντέλο σε κοινή θέα

Πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει για το αποκαλυπτικό video της Kawasaki, όπου η ύπαρξη μιας ηλεκτροκίνητης μοτοσυκλέτας,  επιβεβαιωνόταν, όπως μας είχαν προϊδεάσει αρκετά σχέδια και πατέντες που είχαν διαρρεύσει στο παρελθόν.

Μάλιστα η μοτοσυκλέτα φαίνεται να βρίσκεται σε ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, διαδικασία η οποία όπως αναφέρεται στο video, έχει ξεκινήσει από το έτος 2000!

EV4

Δεν ήταν τυχαίο λοιπόν το ότι η Kawasaki θέλησε να επικοινωνήσει ακόμη περισσότερο το ε-παρών και μέλλον της, εκθέτοντας την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα στο περίπτερο της στο Μιλάνο.

Πέραν βέβαια της φυσικής της παρουσίας, δεν δόθηκαν άλλες πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα, ούτε και αναφέρθηκε κάτι σχετικό για παραγωγή. Είδαμε όμως την μοτοσυκλέτα “γυμνή” χωρίς fairing και έγινε αντιληπτή η χωροταξία της και όχι μόνο.

EV2

Τον κύριο όγκο κάτω από τα πλαστικά λοιπόν, καταλαμβάνουν φυσικά οι μπαταρίες ενώ το μοτέρ βρίσκεται κάτω από αυτές, στην θέση που σε μια συμβατική μοτοσυκλέτας θα βρίσκαμε το κάρτερ του κινητηρα.

Το πλαίσιο είναι ένα ευρύ χωροδικτύωμα, ενώ τα περιφερειακά και ειδικά το μπροστινό μαζί με τα φρένα, θα τα λέγαμε συμβατικά, ούτε USD, ούτε ακτινικές δαγκάνες super δαγκάνες παίζουν.

ev 0

Η μόνη πρόσθετη πληροφορία που δόθηκε, είναι ότι το κιβώτιο της μοτοσυκλέτας θα είναι τετρατάχυτο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 12:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon