Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 12:58

Κawasaki – Ninja 400 για την Eυρώπη;

 

Φήμες το θέλουν να παρουσιάζεται στο Μιλάνο 

 

Για την ύπαρξη μιας νέας έκδοσης 400 κ.εκ. του Ninja είχαμε γράψει εδώ, όταν και η μοτοσυκλέτα αποτέλεσε την πρωταγωνίστρια για ένα teaser – promo video, που γυριζόταν στο Milwaukee των H.Π.Α., το καλοκαίρι.

Μας φάνηκε περίεργο το γεγονός του να ξοδευτούν τόσα χρήματα για την προώθηση ενός μοντέλου που κυκλοφορούσε ήδη σε Καναδά, Νέα Ζηλανδία και Ιαπωνία, οπότε υποθέσαμε ότι η Kawasaki ετοιμάζει μια νέα έκδοση που θα κυκλοφορήσεις σε παγκόσμια κλίμακα, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ευρώπης.

Μάλλον είχαμε δίκιο, αφού οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Ninja 400 να παρουσιάζεται επισήμως στην EICMA τον Νοέμβριο, ως Euro 4 μοντέλο, κάτι στο οποίο έμμεσα συνηγορεί επίσης, το γεγονός ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα για Euro 4 έκδοση του Ninja 300 που κυκλοφορούσε στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας αναμένεται να αποδίδει 44 ίππους και 3,7 κιλά ροπής, κάτι που σημαίνει ότι η μοτοσυκλέτα θα μπορεί να οδηγείται από κατόχους Α2 διπλωμάτων. Το ABS θεωρείτε δεδομένο (υποχρεωτικό βάση Euro 4 προδιαγραφών) ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε και κάποιο συμπληρωματικό ηλεκτρονικό βοήθημα, όπως Traction Control, Riding Modes ή και τα δύο μαζί.

Σε κάθε περίπτωση, στις 7 Νοεμβρίου, ημέρα όπου ανοίγει τις πύλες της η EICMA, θα έχουμε όλες τις απαντήσεις!

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 16:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT