.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 13:15

Kawasaki Z900RS – Πιθανή και μια δεύτερη, “cafe – racer” έκδοση

 

Παρουσιάση κατά πάσα πιθανότητα στην EICMA 

 

 

To Kawasaki Z900RS είναι μια μοτοσυκλέτα που ήδη αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, πριν ακόμα παρουσιαστεί. Ρετρό- naked, με αναφορές στο ένδοξο παρελθόν της εταιρείας (βλέπε Ζ1), βασισμένο στο Ζ900 αλλά με βελτιώσεις στα περιφερειακά, το Ζ900RS θα αποτελέσει σίγουρα το βασικό και πιο σημαντικό έκθεμα στο περίπτερο της Kawasaki στο Tokyo, σε μια εβδομάδα.

Ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο και για την ύπαρξη μιας δεύτερης έκδοσης, με αλλαγές που παραπέμπουν στην cafe racer κατηγορία, όπως clip-on, μασκάκι στον προβολέα και άλλες μικρές σχεδιαστικές και αισθητικές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με την “βασική” έκδοση.

Το “cafe” Ζ900RS, δεν θα παρουσιαστεί απ΄ότι λέγεται στο Tokyo (27 Οκτωβρίου) αλλά λίγες μέρες μετά, στο Μιλάνο (EICMA – 7 Nοεμβρίου), προκειμένου η Kawasaki να έχει ισχυρή παρουσία και στις δύο αυτές εκθέσεις. Πολύ πιθανό δε, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, το “cafe-racer look” να είναι ένα kit το οποίο θα μπορούν οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες να αποκτήσουν από την λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού.

 Σε κάθε περίπτωση, ας κάνουμε λίγη υπομονή, σε λίγες ημέρες θα μας αποκαλυφθούν όλα!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 13:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κawasaki – Ninja 400 για την Eυρώπη; Kawasaki Ninja 400 -2018 - Tokyo Motor Show »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon