.
Κατηγορία Harley Davidson
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 13:05

Harley Davidson Sportster 1200 Spider by Bundernbike

 
Οι Γερμανοί της Bundernbike είχαν μεγάλα κέφια όταν καταπιάστηκαν με μία Harley Davidson Sportster 1200. Έφτιαξαν μία εντυπωσιακή flat-track με έναν όμορφο ιστό αράχνης πάνω στο ντεπόζιτο, λάστιχα off road και ζάντες σε χρώμα που βγάζει μάτι. 
Η ιδέα, σύμφωνα με τα «παιδιά» της Bundernbike ήταν να κάνουν αγαπητό ένα από τα πιο αντιπαθή και τρομερά έντομα της φύσης, την αράχνη.
Ένα ματ γκρι χρώμα απλώνεται σε όλη τη μοτοσυκλέτα αλλά και στον κινητήρα της που έρχεται σε αντίθεση με τους πράσινους τροχούς. Εκτός από τον ιστό υπάρχουν και οι «συμπαθητικές» νεκροκεφαλές στα πλαϊνά καπάκια και στο ντεπόζιτο το οποίο αναγράφει τη μάρκα της Harley Davidson, σε πράσινο χρώμα επίσης και με Halloween γραματοσειρά. 
DSC00057-5_Αντιγραφή.jpg
 
Μέχρι εδώ έχουμε αισθητικές επεμβάσεις, αλλά η πιο σοβαρή «χειρουργική» είναι το κόψιμο του πίσω υποπλαισίου και η αντικατάστασή του με ένα flat-track στην όψη, που προσθέτει αγριάδα στους χωματερούς και χωρίς καθόλου φτερά τροχούς. Τόσο τα μαρσπιέ, όσο και το τιμόνι είναι after market. 
 
Η εξάτμιση είναι τυλιγμένη σα να ήταν πρόχειρη επέμβαση συνεργείου για να πάει μια δοκιμαστική βόλτα. Μέχρι και το γρανάζι του ιμάντα είναι βαμμένο στο πράσινο χρώμα των τροχών και του λογοτύπου.
DSC00051-4_Αντιγραφή.jpg
Πολύ εντυπωσιακή αλλά μάλλον ιδιωτική παραγγελία για κάποιον τυχερό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάρουμε έμπνευση για να παραγγείλουμε τη δική μας ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 15:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon