.
Κατηγορία Harley Davidson
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 12:12

Harley-Davidson Low Rider S 2020

Η Harley-Davidson παρουσίασε το νέο Low Rider S του 2020, μια cruiser μοτοσυκλέτα με έμφαση στις επιδόσεις, αλλά και στο κράτημα. Η μοτοσυκλέτα τοποθετείται ως η περισσότερο προικισμένη έκδοση, απέναντι στη βασική Low Rider.

Η εμφάνιση του Low Rider S εμπνέεται από τα Low Rider μοντέλα της δεκαετίας του 1980, ενώ ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας είναι ο Milwaukee-Eight 114, με τις 114 ίντσες (1.868 κ.εκ.), με 119 λιμπρόποδα ροπής, ή για εμάς τους Ευρωπαίους, 16,45 Kgm. Όπως είθισται, η Harley δεν ανακοινώνει ιπποδύναμη για το νέο μοντέλο της -η ροπή είναι που ενδιαφέρει τους Αμερικανούς.

Το πλαίσιο προέρχεται από την Softail, ενώ η Harley εφοδιάζει το Low Rider S με ένα ανάποδο πιρούνι 43mm και με μια πιο επιθετική κάστερ στις 28 μοίρες, αντί για τις 30 του «απλού» Low Rider.

Αντίστοιχα βελτιωμένα είναι και τα φρένα, με δυο δίσκους 300mm μπροστά, αντί για τον μονό της βασικής έκδοσης, ενώ το δικάναλο ABS ανήκει φυσικά στον στάνταρ εξοπλισμό.

Τα μηχανικά μέρη είναι μαύρα, το τιμόνι είναι πιο ίσιο και sport από της βασικής έκδοσης, ενώ η μικρή μάσκα στον προβολέα δίνει επίσης πιο επιθετικό αέρα στη μοτοσυκλέτα.

Διαφορετικές είναι οι ζάντες, διαφορετική και η σέλα. Συγκεκριμένα ενώ το Lowrider παίρνει και συνεπιβάτη όπως έρχεται από το εργοστάσιο, το Lowrider S είναι μονόσελο, δίχως μαρσπιέ συνεπιβάτη -υποψιαζόμαστε όμως πως ο πελάτης μπορεί κατόπιν να αγοράσει μαρσπιέ και σέλα για 2, όπως συμβαίνει και με άλλα αντίστοιχα μοντέλα της αμερικάνικης φίρμας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 12:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon