.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 17:43

Yamaha MT-07 2018: To οδηγήσαμε στην Ισπανία!

 

Στοχευμένες αλλαγές για το best seller των CP2 μοντέλων

Επιστροφή αργά εχθές το βράδυ από ένα πολύ γεμάτο διήμερο στη νότια Ισπανία, όπου το Bikeit! βρέθηκε στην παρουσίαση του ανανεωμένου MT-07.

Η Yamaha έκανε πολύ προσεκτικά βήματα σε ότι αφορά στην ανανέωση του, χωρίς να διαταράξει τις ισορροπίες και τον χαρακτήρα του, που το έχουν ανάγει σε best seller στην ευρωπαϊκή αγορά και όχι μόνο!

Οι δύο βασικοί άξονες της βελτίωσης για το 2018, ήταν ο λειτουργικός / πρακτικός τομέας και ο αισθητικός τομέας, με τις αλλαγές, να είναι  επιγραμματικά οι ακόλουθες:

-Αλλαγές στο εσωτερικό του πιρουνιού, κατά 6% πιο σκληρό ελατήριο, 16% ταχύτερη επαναφορά.
-Νέο αμορτισέρ με δυνατότητα ρύθμισης της απόσβεσης επαναφοράς (φυσικά διατηρείται η προφόρτιση ελατηρίου), 11% πιο σκληρό ελατήριο, 27% ταχύτερο στην επαναφορά και 40% πιο γρήγορο στην συμπίεση.
-Επανασχεδίαση της σέλας, για μεγαλύτερη άνεση οδηγού και συνοδηγού. Αλλαγές στο σχήμα του ρεζερβουάρ ώστε να υπάρχει χώρος για εύκολη μετάβαση από άνετη, σε sport θέση οδήγησης.
-Αλλαγές στα φώτα μπροστά και πίσω.
-Νέας σχεδίασης μπροστινό φτερό.
-Επανασχεδιασμένη βάση πινακίδας / φλας για εύκολη αφαίρεση και αντικατάσταση.
-Όπως αναφέρθηκε ήδη, νέα σχεδίαση ρεζερβουάρ και πλαϊνών πλαστικών καλυμμάτων.

Πέρα από τα αισθητικό κομμάτι, ενδιαφέρον έχουν φυσικά οι αλλαγές στον τομέα τον αναρτήσεων και το πώς αυτές προσδίδουν –αν προσδίδουν- βελτιώσεις στην συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας.

Όλα αυτά, θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν στο πλήρες άρθρο της αποστολής, το οποίο θα ακολουθήσει πολύ σύντομα! Αυτό που μπορούμε να πούμε εν τάχει και γενικά, είναι ότι εντυπώσεις μας είναι πολύ θετικές!

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, στις επόμενες ημέρες, έρχεται η αναλυτική παρουσίαση!

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 20:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon