.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 14:52

EICMA 2023 - H Arai παρουσίασε το Tour-X5 και άλλα νέα κράνη

Η επικαιρότητα της Arai στην έκθεση του Μιλάνου είχε αρκετές ειδήσεις, καθώς εκεί αποκαλύφθηκαν τα νέα μοντέλα και χρώματα του 2024.

Η παρουσία της ιαπωνικής εταιρείας στην EICMA 2023 περιελάμβανε πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν στη γκάμα μοτοσυκλετιστικών κρανών του 2024.

Η σημαντικότερη είδηση έρχεται από τον adventure χώρο, καθώς έκανε το ντεμπούτο της η πέμπτη γενιά Tour-X.

TOUR X5 DISCOVERY ORANGE P

Το νέο Tour-X5 είναι πλήρως επανασχεδιασμένο μέσα και έξω από την Arai, ενώ θα διατεθεί το 2024 σε τέσσερεις εκδόσεις γραφικών - Cosmic, Discovery, Trail και Honda Africa Twin - με διάφορες επιλογές χρωμάτων για καθεμιά τους.

RX 7V FIM Racing2 P

Μια ακόμη σημαντική είδηση μας έρχεται από τον κόσμο των αγώνων, καθώς η Arai παρουσίασε το RX-7V FIM Racing #2, το πρώτο κράνος στον κόσμο που προσαρμόζεται στις νέες προδιαγραφές FIM FRHPhe-02. Παρότι αυτό το νέο στάνταρ δε θα είναι υποχρεωτικό στους αγώνες της FIM πριν το 2026, η Arai σπεύδει από τώρα να συμμορφώσει την κορυφαία αγωνιστική έκδοση RX-7V.

Ντεμπούτο στο Μιλάνο έκαναν και δύο προϋπάρχοντα μοντέλα που από φέτος μεγαλώνουν τα ονόματά τους με την προσθήκη του EVO, σηματοδοτώντας την προσαρμογή τους στις αρκετά αυστηρότερες προδιαγραφές ECE22.06.

SZ R EVO Temu White

Το ανοικτό SZ-R EVO αναβαθμίζει το επίπεδο ασφάλειας ενός κράνους που για πολλά χρόνια κοσμεί τη γκάμα της Arai, ενώ το off-road κράνος MX-V EVO ανεβαίνει επίσης ένα σκαλί ψηλότερα σε επίπεδο προστασίας χάρη στη συμμόρφωσή του στις νέες προδιαγραφές.

Παράλληλα, και τα δύο μοντέλα αποκτούν νέα σχέδια και χρώματα για το 2024.

Ένα ακόμη κράνος που ανανεώθηκε επ' ευκαιρία των ECE22.06 είναι το Concept-X, που πλέον μετονομάζεται σε Contept-XE, αντανακλώντας τη νέα του πιστοποίηση.

Κι επειδή νέα χρονιά σημαίνει πάντα κάτι φρέσκο και στην υπάρχουσα γκάμα, για το 2024 θα έχουμε νέα σχέδια και αγωνιστικές ρέπλικες για το RX-7V, καθώς και τέσσερα νέα σχέδια με διάφορες επιλογές χρωμάτων για το sport touring κράνος Quantic.

RX 7V EVO Schwantz30 P

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon