.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 10:35

Arai RX-7V Evo Limited Edition Isle of Man TT 2024

Αποκαλύφθηκε η ειδική έκδοση της Arai για το Isle of Man Tourist Trophy του 2024.

Στην έκθεση Motorcycle Live στην Αγγλία έγιναν τα αποκαλυπτήρια της 15ης ειδικής έκδοσης Arai RX-7V Evo Limited Edition Isle of Man TT 2024 παρουσία του κ. Akihito Arai.

Η Arai παραδοσιακά ανήκει στους χορηγούς του Isle of Man TT και τα τελευταία 15 χρόνια φτιάχνει μια Limited Edition σε περιορισμένη παραγωγή αφιερωμένη στον μοναδικό αυτόν αγώνα.

resize

Το νέο σχέδιο για το ΤΤ του 2024 φέρει φυσικά την υπογραφή του πασίγνωστου Ιταλού σχεδιαστή Aldo Drudi, βασισμένο σε ένα πολύχρωμο ριγέ μοτίβο και διακοσμημένο με τα απαραίτητα: το έμβλημα του αγώνα, Τρισκελίων (Triskelion), μεγάλα TT στα πλαϊνά του κράνους, μια διακριτική καρό σημαία και η αναγραφή Ellan Vannin που είναι η ονομασία του Isle of Man στη ντοπιολαλιά του Manx.

Πέρα από τα ειδικά γραφικά, το κράνος είναι όπως πάντα το κορυφαίο σπορ μοντέλο της Arai, το ανανεωμένο RX-7V EVO.

RX 7V EVO 2024 IOMTT B

Ο Akihito Arai, διευθύνων σύμβουλος Arai Helmet (Europe) B.V., δήλωσε κατά την παρουσίαση της συλλεκτικής ρέπλικας:

“Αυτή είναι πάντα μια ξεχωριστή στιγμή για όλους εμάς στην Arai Helmet και το RX-7V Limited Edition EVO IoM TT του 2024 είναι απολύτως εντυπωσιακό. Η Drudi Performance αρίστευσε δημιουργώντας κάτι τόσο φρέσκο, ενώ παράλληλα έχει όλα τα σχεδιαστικά στοιχεία που περιμένουν οι φίλοι μας και οι συλλέκτες. Δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα πριν 15 χρόνια όταν ξεκινούσαμε πόσο σημαντικό θα αποδεικνυόταν το ειδικό κράνος για το ΤΤ κάθε χρόνο. Τώρα το μόνο που μπορώ να πω είναι, πάμε για το ΤΤ του επόμενου χρόνου!"

Το RX-7V EVO Limited Edition Isle of Man TT 2024 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Μάιο-Ιούνιο 2024, ως τότε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: araihelmet.eu/en/iomtt.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon