.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 10:59

Caberg Avalon X – Νέο νεανικό full-face κράνος

Πλούσια εξοπλισμένο και με σχεδίαση που απευθύνεται στο νεαρότερο κοινό, το Avalon X είναι το νέο κράνος της Caberg.

Το νέο Caberg Avalon X ικανοποιεί τις τελευταίες προδιαγραφές ECE 22.06, βασισμένο στο κέλυφος LG CHEM HI-IMPACT ABS που παράγεται σε δύο μεγέθη.

Ο εξοπλισμός του ξεκινά με την αντιχαρακτική ζελατίνα που διαθέτει υποδοχές για αντιθαμβωτικές μεμβράνες της Fog City, καθώς και εσωτερική συρταρωτή φιμέ ζελατίνα DVT (Double Visor Tech) που ελέγχεται πανεύκολα ακόμη και με τα γάντια μέσω λεβιέ στην αριστερή πλευρά του κράνους.

PROFILO

Αξίζει να σημειωθεί πως αμφότερες οι ζελατίνες μπορούν να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα χωρίς εργαλεία.

Ο αερισμός του κράνος είναι μελετημένος για βέλτιστη απόδοση με έναν συνδυασμό αεραγωγών μπροστά και πίσω που εγγυώνται την καλή κυκλοφορία αέρα στο εσωτερικό του, ενώ εξίσου προσεκτικά μελετημένη είναι και η αεροδυναμική συμπεριφορά του Avalon X.

PROFILO DX

Οι εσωτερικές επενδύσεις του κράνους είναι πλήρως αφαιρούμενες ώστε η καθαριότητα να είναι τακτική και απλή διαδικασία, διατηρώντας την άνεση σε υψηλό επίπεδο.

Η Caberg έχει εξοπλίσει το Avalon X με την προετοιμασία για να υποδεχτεί το προαιρετικό σύστημα επικοινωνίας Caberg Pro Speak Evo, αλλά η υποδομή αυτή είναι συμβατή και με τα πιο δημοφιλή συστήματα άλλων κατασκευαστών.

all avalons

Το νέο Caberg Avalon X θα διατεθεί σε δύο μονόχρωμες εκδόσεις, λευκή και μαύρη, καθώς και σε τέσσερεις εκδοχές με γραφικά: Punk, Track, Optic και Kira.

Τα διαθέσιμα μεγέθη ξεκινούν από XS, S και M για το μικρότερο μέγεθος κελύφους, καθώς και L, XL και XXL για το μεγαλύτερο.

Μεταξύ των έξι επιλογών για το νέο Caberg Avalon X, η χρωματική έκδοση Optic θα είναι διαθέσιμη μόνο σε μεγέθη XS, S και M.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon