.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 12:19

Caberg Riviera V4 – Νέα χρώματα

Η κατασκευάστρια κρανών από το Μπέργκαμο της Ιταλίας παρουσιάζει δύο νέα ματ χρώματα για το ανοικτό κράνος Riviera V4.

Το Riviera V4 κατασκευάζεται σε δύο μεγέθη κελύφους, ωστόσο οι δημιουργοί του μας ενημερώνουν πως στόχος στην εξέλιξή του ήταν η μείωση των εξωτερικών διαστάσεων του κράνους ώστε να χωρά ακόμη και στους μικρότερους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τη σέλα των σκούτερ.

Τα διαθέσιμα νούμερα του νέου κράνους είναι XS 53/54, S 55/56 και M 57/58 για το μικρότερο κέλυφος, ενώ το μεγαλύτερο αφορά στα μεγάθη L 59/60, XL 61/62 και XXL 63.

caberg riviera v4 5

Διαθέτει το σύστημα διπλής ζελατίνας, Double Visor Tech, της Caberg που υπόσχεται άριστη προστασία από τον αέρα αλλά και τον θόρυβο.

Το Riviera V4 είναι έτοιμο να εξοπλιστεί με το Bluetooth σύστημα επικοινωνίας Just Speak Evo της Caberg,  ή οποιοδήποτε άλλο ανάλογο σύστημα της αγοράς, καθώς εσωτερικά του κράνους έχουν προβλεφθεί υποδοχές για ακουστικά και μικρόφωνο.

caberg riviera v4 4

Το σύστημα αερισμού του περιλαμβάνει μια εισαγωγή στο πάνω μπροστινό μέρος και δύο εξόδους στην πίσω πλευρά του.

Τα εσωτερικά του υλικά χαρακτηρίζονται απαλά υλικά με καλή διαπνοή, όλα αφαιρούνται και πλένονται, ενώ το δέσιμο του κράνους αναλαμβάνει μια μικρομετρική πόρπη.

caberg riviera v4 3

Το Caberg Riviera V4 ικανοποιεί τις προδιαγραφές ECE 22.05 και θα είναι διαθέσιμο σε δύο νέους χρωματισμούς, γαλάζιο και χακί, αμφότεροι σε ματ φινίρισμα.

Τα νέα χρώματα είναι ήδη διαθέσιμα από τον αντιπρόσωπο της Caberg στην Ελλάδα, Moto Market, με λιανική τιμή €109.90 – 10 ευρώ φτηνότερα από την προτεινόμενη τιμή της Ιταλίας!

Δείτε τα εδώ: γαλάζιο / χακί

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 12:28

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon