.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 21:10

Vmoto - Super Soco F01 – Ήρθε στην Ελλάδα!

Ένα από τα ηλεκτρικά μοντέλα που είδαμε στην EICMA του 2022, ήρθε ήδη στη χώρα μας.

Το F01 είναι ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό scooter με πρώτο δυνατό χαρτί την φουτουριστική εμφάνισή με τα επιθετικά εμπρός και πίσω led φωτιστικά σώματα. Είναι σχεδιασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία ενώ πέρα από την αισθητική δεν λείπει και η χρηστικότητα, με πολύ χώρο στη σέλα και στο πάτωμα καθώς και προστατευτικά κάγκελα. Παρούσα και standard είναι η σχάρα ενώ προαιρετικά υπάρχει και η δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού. Ο αναβάτης έχει 3 επιλογές οδήγησης με την πληροφόρηση του να έρχεται μέσω μιας οθόνης LCD.

f01a.jpg

Η μέγιστη ισχύς των 2.000W φέρνει τελική στα 45 χλμ/ώρα με την αυτονομία του να είναι στα 80 χιλιόμετρα με μια φόρτιση της –αποσπώμενης- μπαταρίας των 60v και των 45ah. Η δε πλήρης φόρτιση έρχεται σε 3,5 ώρες όταν πραγματοποιείται με ταχυφορτιστή.

f01b.jpg

Έρχεται με 3 χρόνια εγγύηση στην τιμή των 3.165 ευρώ και θα το βρείτε σε μαύρο ματ, λευκό, μπλε και σιέλ.

Την αποκλειστική διάθεση του F01 έχει η Motoway, Λεωφόρος Αλίμου 76 στην Αθήνα και Γιαννιτσών 59 στη Θεσσαλονίκη. Τηλ: 216 100 4229 | 2310515557 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 21:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon